Ένας «Λούτσος» σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια

Η επιχειρηματική ομάδα του πολύ δημοφιλούς εστιατορίου «Ψαράδες» στην Αμφιθέα, σε συνεργασία με την ομάδα του γνωστού all day «Family» ρίχνουν στη μαρμίτα της πόλης ένα ολόφρεσκο μαγαζί με μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα.

Ένας «Λούτσος» σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια

Η επιχειρηματική ομάδα του πολύ δημοφιλούς εστιατορίου «Ψαράδες» στην Αμφιθέα, σε συνεργασία με την ομάδα του γνωστού all day «Family» ρίχνουν στη μαρμίτα της πόλης ένα ολόφρεσκο μαγαζί με μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα.

Ένας «Λούτσος» σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια - εικόνα 1

Πάνω στην κεντρική πλακόστρωτη πλατεία της Βούλας, ο καινούργιος «Λούτσος» βγάζει τραπεζάκια έξω μπροστά στη μεγάλη σάλα, που αναπνέει στους χαλαρούς ρυθμούς του ελληνικού καλοκαιριού.

Ένας «Λούτσος» σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια - εικόνα 2

Οι ήπιες αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ και η οικειότητα του ξύλου στα τραπεζοκαθίσματα δημιουργούν την άνεση που λαχταράμε για μακρόσυρτες ουζοτσιπουρο-μεζεδοκαταστάσεις και η σάλα στολίζεται με ράφια φορτωμένα αποστάγματα και κάθε λογής θαλασσινά διακοσμητικά (προπέλες, απόχες, καπετάνιοι-μινιατούρες κ.λπ.).

Ένας «Λούτσος» σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια - εικόνα 3

Ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης από τους «Ψαράδες» και η ομάδα του κινούνται με άνεση σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια με πιάτα όπως φιλετάκια μπακαλιάρου σε αρωματική σκορδαλιά με κρόκο Κοζάνης και μαρμελάδα παντζάρι, κριθαρότο σουπιάς σβησμένο σε Μοσχάτο Λήμνου με ντοματίνια και σπανάκι, φιλέτο τόνου γκλασαρισμένο με πετιμέζι, βαλσάμικο και λευκό σουσάμι, μυλοκόπι με τσιγαριαστά χόρτα εποχής και αρωματικό λαδολέμονο συν φρέσκα ψάρια ανάλογα με τον καιρό.

Ένας «Λούτσος» σε σύγχρονα θαλασσινά μονοπάτια - εικόνα 4

Όσο για τα επιδόρπια, το cheesecake με κρέμα ελληνικών τυριών, crumble ντάκου και λουκούμι τριαντάφυλλο προορίζεται να γράψει ιστορία στις γευστικές μας προτιμήσεις.

Β. Παύλου 78, Βούλα, 2114112444, loutsos.voula

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.