Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu»

Summer mood, εξαιρετικά κρέατα και λιγότερο γνωστές κοπές, μπιτάτες μουσικές, τεράστιο ψαγμένο μπαρ με σπάνια τζιν, ρούμι και premium ποτά.

Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu»

Summer mood που περιβάλλεται από πράσινο, μπιτάτες μουσικές, aτμοσφαιρικός φωτισμός, τεράστιο σούπερ ψαγμένο μπαρ –σπάνια τζιν και ρούμι, premium ποτά–, τα παγάκια να κροταλίζουν στο σέικερ για τα κοκτέιλ με την υπογραφή του γνωστού bartender Κώστα Σκάρπου.

Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu» - εικόνα 1

Απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι, το «Moouu» έκανε τη διαφορά στο τερέν της κρεατοφαγίας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε με εξαιρετικά κρέατα και λιγότερο γνωστές κοπές: New York steak, Hanging Tender, Spare Ribs, Short Rib, μοσχαρίσιο ταρτάρ, Black Angus burger, το συκώτι-αφρός – όλα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu» - εικόνα 2

Ανανεωμένο το μενού με πιο light κρεατικά και πολλές σαλάτες αλλά κι ένα καινούργιο ειδικό μενού με fingerfood για pairing με τα κοκτέιλ, ανοιγόμενη πέργκολα γύρω στα 15 μ. για να βλέπεις τ’ αστέρια το βράδυ, ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι για παρεΐστικες καταστάσεις... Τριγύρω γνωστός κόσμος και Αθηναίοι από όλη την Αττική σε χαλαρή φάση. Εδώ τρως και περνάς καλά.

Φοίβης 17, Γλυφάδα, 2114096295, Moouu_quality_meats

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

27/09/2022

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.