Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu»

Summer mood, εξαιρετικά κρέατα και λιγότερο γνωστές κοπές, μπιτάτες μουσικές, τεράστιο ψαγμένο μπαρ με σπάνια τζιν, ρούμι και premium ποτά.

Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu»

Summer mood που περιβάλλεται από πράσινο, μπιτάτες μουσικές, aτμοσφαιρικός φωτισμός, τεράστιο σούπερ ψαγμένο μπαρ –σπάνια τζιν και ρούμι, premium ποτά–, τα παγάκια να κροταλίζουν στο σέικερ για τα κοκτέιλ με την υπογραφή του γνωστού bartender Κώστα Σκάρπου.

Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu» - εικόνα 1

Απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι, το «Moouu» έκανε τη διαφορά στο τερέν της κρεατοφαγίας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε με εξαιρετικά κρέατα και λιγότερο γνωστές κοπές: New York steak, Hanging Tender, Spare Ribs, Short Rib, μοσχαρίσιο ταρτάρ, Black Angus burger, το συκώτι-αφρός – όλα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το απόλυτο κρεατοφαγικό στέκι για το καλοκαίρι κάνει «Moouu» - εικόνα 2

Ανανεωμένο το μενού με πιο light κρεατικά και πολλές σαλάτες αλλά κι ένα καινούργιο ειδικό μενού με fingerfood για pairing με τα κοκτέιλ, ανοιγόμενη πέργκολα γύρω στα 15 μ. για να βλέπεις τ’ αστέρια το βράδυ, ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι για παρεΐστικες καταστάσεις... Τριγύρω γνωστός κόσμος και Αθηναίοι από όλη την Αττική σε χαλαρή φάση. Εδώ τρως και περνάς καλά.

Φοίβης 17, Γλυφάδα, 2114096295, Moouu_quality_meats

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".