Κοκτέιλ και φεγγαράδα στο «Αndaman sky»

To ταϊλανδέζικο εστιατόριο των Πετραλώνων μόλις εγκαινίασε το πάνω επίπεδο της ταράτσας του –εκεί σε περιμένει ένα δεύτερο μπαρ και μια έξτρα δόση εξωτισμού.

Κοκτέιλ και φεγγαράδα στο «Αndaman sky»

To ταϊλανδέζικο εστιατόριο των Πετραλώνων μόλις εγκαινίασε το πάνω επίπεδο της ταράτσας του –εκεί σε περιμένει ένα δεύτερο μπαρ και μια έξτρα δόση εξωτισμού.

Κοκτέιλ και φεγγαράδα στο «Αndaman sky» - εικόνα 1

Με το φεγγάρι γεμάτο εγκαινίασε το γνωστό ταϊλανδέζικο εστιατόριο των Πετραλώνων το δεύτερο επίπεδο της ταράτσας του, που έχει πλέον το δικό του, ολοκαίνουργιο μπαράκι. Στο πάνω «μπαλκόνι» του «Andaman sky» με την χαρακτηριστική τοιχογραφία-γκραφίτι της Καταρίνα Βασίλκοβα (μια αφαιρετική ορχιδέα), ο Ρωμανός Λόκτεβ έχτισε μια exotica νούμερο δύο με ζωντανά χρώματα, χειροποίητα καλαμωτά φωτιστικά, πουφ ντυμένα με κουρελούδες και ξύλινα γλυπτά, ούτως ώστε να πίνεις στο κατάλληλο σκηνικό το Thai tea σου (gin αρωματισμένο με πράσινο τσάι, γλυκό κουταλιού άγριο μύρτιλλο και καπνιστή κανέλα), που καταφθάνει σε πορσελάνινο ταϊλανδέζικο τσαγιερό.

Κοκτέιλ και φεγγαράδα στο «Αndaman sky» - εικόνα 2

Η ομάδα του κολωνακιώτικου «Τζιζ» έχει αναλάβει το μπαρ, κεντώντας στα κοκτέιλ αρώματα passion fruit, ανανά, μάνγκο και τζίντζερ, η κονσόλα σιγοντάρει με ανεβαστικές μουσικές –επικεφαλής η μουσική παραγωγός Έφη Μπούρου– και το καλοκαίρι μοιάζει ανέμελο.

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.