Την Παρασκευή 9/6 «St. George Lycabettus» υποδέχεται την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού στην ταράτσα και στο μπαλκόνι του.
Θα ξεκινήσετε με ένα φεγγαρόλουστο κοκτέιλ στο «Vertigo Pool Club» στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, με την πόλη να απλώνεται μπροστά σας –το βλέμμα φτάνει μέχρι τον Σαρωνικό– και θα συνεχίσετε με ένα ρομαντικό δείπνο στο «La Suite Lounge», με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο. Το full moon menu που προτείνει ο executive chef του «St. George Lycabettus» Βασίλης Μήλιος κοστίζει € 29 το άτομο (μαζί με το παραπάνω κοκτέιλ) και περιλαμβάνει πράσινα σαλατικά με αβοκάντο και ψητό μανούρι, χοιρινό φιλέτο με κρέμα σελινόριζας και μαρμελάδα φρούτων, καθώς κι ένα εκμέκ με αγριοκέρασο & τηγανιτό φύλλο κανταΐφι.