Ένα μενού για το ολόγιομο φεγγάρι

Την Παρασκευή 9/6 «St. George Lycabettus» υποδέχεται την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού στην ταράτσα και στο μπαλκόνι του.

Ένα μενού για το ολόγιομο φεγγάρι

Την Παρασκευή 9/6 «St. George Lycabettus» υποδέχεται την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού στην ταράτσα και στο μπαλκόνι του.

Ένα μενού για το ολόγιομο φεγγάρι - εικόνα 1

Θα ξεκινήσετε με ένα φεγγαρόλουστο κοκτέιλ στο «Vertigo Pool Club» στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, με την πόλη να απλώνεται μπροστά σας –το βλέμμα φτάνει μέχρι τον Σαρωνικό– και θα συνεχίσετε με ένα ρομαντικό δείπνο στο «La Suite Lounge», με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο. Το full moon menu που προτείνει ο executive chef του «St. George Lycabettus» Βασίλης Μήλιος κοστίζει € 29 το άτομο (μαζί με το παραπάνω κοκτέιλ) και περιλαμβάνει πράσινα σαλατικά με αβοκάντο και ψητό μανούρι, χοιρινό φιλέτο με κρέμα σελινόριζας και μαρμελάδα φρούτων, καθώς κι ένα εκμέκ με αγριοκέρασο & τηγανιτό φύλλο κανταΐφι.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;