Ένα «Vortex» στην οδό Περσεφόνης

Όταν ο Petros Floorfiller συνάντησε το «Fabrica de Vino» εγένετο ένα νέο, πληθωρικό στέκι για κρασί, φαγητό και… Balearic beats.

Ένα «Vortex» στην οδό Περσεφόνης

Όταν ο Petros Floorfiller συνάντησε το «Fabrica de Vino» εγένετο ένα νέο, πληθωρικό στέκι για κρασί, φαγητό και… Balearic beats.

Ένα «Vortex» στην οδό Περσεφόνης - εικόνα 1

Αποτέλεσμα της συνεργασίας του πρωτεργάτη του ελληνικού clubbing Πέτρου Κοζάκου (aka Petros Floorfiller) και του wine bar «Fabrica de Vino», το οποίο θα γιορτάσει εκεί στις 16/6 τα έκτα γενέθλιά του, το άρτι αφιχθέν σε ένα διώροφο κτίριο στην Περσεφόνης «Vortex» παίρνει το όνομά του από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Κούνδουρου. Έντονα χρώματα, έθνικ μοτίβα και μεσογειακά στοιχεία μπλέκονται στη… δίνη του πολυσυλλεκτικού ντεκόρ τόσο στο αίθριο όσο και στη σκεπαστή ταράτσα που βλέπει το πάρκο, τη γέφυρα του Πουλόπουλου και την Τεχνόπολη. Στο νέο αυτό στέκι, το οποίο ανοίγει από το μεσημέρι, πάνω από εκατό ετικέτες κρασί και κοκτέιλ –πάντα με βάση το κρασί– συναντούν tapas, ζυμαρικά και κρεατικά, ενώ οι μουσικές κινούνται σε ηλεκτρονικό φάσμα: αυτονόητο στη με την επίβλεψη του Petros Floorfiller κονσόλα, όπου θα εναλλάσσονται χαλαρά lounge και χορευτικά κομμάτια ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.