Ένα «Vortex» στην οδό Περσεφόνης

Όταν ο Petros Floorfiller συνάντησε το «Fabrica de Vino» εγένετο ένα νέο, πληθωρικό στέκι για κρασί, φαγητό και… Balearic beats.

Ένα «Vortex» στην οδό Περσεφόνης

Όταν ο Petros Floorfiller συνάντησε το «Fabrica de Vino» εγένετο ένα νέο, πληθωρικό στέκι για κρασί, φαγητό και… Balearic beats.

Ένα «Vortex» στην οδό Περσεφόνης - εικόνα 1

Αποτέλεσμα της συνεργασίας του πρωτεργάτη του ελληνικού clubbing Πέτρου Κοζάκου (aka Petros Floorfiller) και του wine bar «Fabrica de Vino», το οποίο θα γιορτάσει εκεί στις 16/6 τα έκτα γενέθλιά του, το άρτι αφιχθέν σε ένα διώροφο κτίριο στην Περσεφόνης «Vortex» παίρνει το όνομά του από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Κούνδουρου. Έντονα χρώματα, έθνικ μοτίβα και μεσογειακά στοιχεία μπλέκονται στη… δίνη του πολυσυλλεκτικού ντεκόρ τόσο στο αίθριο όσο και στη σκεπαστή ταράτσα που βλέπει το πάρκο, τη γέφυρα του Πουλόπουλου και την Τεχνόπολη. Στο νέο αυτό στέκι, το οποίο ανοίγει από το μεσημέρι, πάνω από εκατό ετικέτες κρασί και κοκτέιλ –πάντα με βάση το κρασί– συναντούν tapas, ζυμαρικά και κρεατικά, ενώ οι μουσικές κινούνται σε ηλεκτρονικό φάσμα: αυτονόητο στη με την επίβλεψη του Petros Floorfiller κονσόλα, όπου θα εναλλάσσονται χαλαρά lounge και χορευτικά κομμάτια ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.