Ένας «Λούτσος» βγαίνει στα ανοικτά

Η «οικογένεια» του γνωστού στα νότια προάστια all-day «Family» και η ομάδα των «Ψαράδων» του Παλαιού Φαλήρου δημιούργησαν από κοινού ένα μοντέρνο ψαροφαγείο στη Βούλα.

Ένας «Λούτσος» βγαίνει στα ανοικτά

Ένα μοντέρνο ψαροφαγείο δημιούργησαν από κοινού η «οικογένεια» του γνωστού στα νότια προάστια all-day «Family» και η ομάδα των «Ψαράδων» του Παλαιού Φαλήρου. Ο «Λούτσος» είναι καλόγουστος, βαμμένος σε αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ, κι έχει ράφια φορτωμένα αποστάγματα και κάθε λογής θαλασσινά διακοσμητικά (προπέλες, απόχες, καπετάνιους-μινιατούρες κ.ά.). Είναι και εξωστρεφής – έχει ήδη βγάλει τραπέζια πάνω στην κεντρική πλατεία της Βούλας. Την κουζίνα του έχει αναλάβει ο Βασίλης Τσατσάκης, τον οποίο «μοιράζεται» με τους «Ψαράδες», και πιάτα όπως η μους καπνιστού σολομού με κρέμα ελληνικών τυριών και μαρμελάδα κουμκουάτ, το τραχανότο μυδιών με φρέσκα μυρωδικά, ή η λεμονάτη καλαμαροκαμαρονάδα με πέτουρα δίνουν το στίγμα του με σύγχρονο στιλ μενού, χωρίς να λείπουν και τα ψάρια ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

03/10/2022

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.