Αυτή η βασίλισσα... ξεπόρτισε

Το «Θα σε κάνω βασίλισσα» στήνει την αυλή του πάνω στην Ιερά Οδό, ανοίγει δροσερά κρασιά και φτιάχνει για πρώτη φορά κοκτέιλ.

Αυτή η βασίλισσα... ξεπόρτισε

Το «Θα σε κάνω βασίλισσα» στήνει την αυλή του πάνω στην Ιερά Οδό, ανοίγει δροσερά κρασιά και φτιάχνει για πρώτη φορά κοκτέιλ.

Αυτή η βασίλισσα... ξεπόρτισε - εικόνα 1

«Θα σε κάνω βασίλισσα», αλλά έξω. Ύστερα από μια πρώτη σύντομη πρόβα το περασμένο καλοκαίρι, το wine & whisky bar του Βοτανικού ξαναστήνει al fresco οινοφιλικό «σκηνικό» πάνω στην Ιερά Οδό. Στα μουσικά σουλάτσα τους τα φυσικά όργανα, οι μεγάλες ορχήστρες, η τζαζ και η μπόσα νόβα της εκλεκτικής κονσόλας διασταυρώνονται με τους ήχους του δρόμου. Δίπλα στα κρασιά της συλλογής του Δημήτρη Λίτινα, που κινούνται σε δροσερό, λιγότερο αυστηρό τέμπο, εμφανίζεται και μια σανγκρία με Beaujolais, Chambord, χυμό κράνμπερι και πορτοκάλι.

Το μπαρ βγάζει για πρώτη φορά κοκτέιλ (με βάση το δίπολο σήμα κατατεθέν του μαγαζιού κρασί-ουίσκι), στην κουζίνα ο Δαμιανός Σιδηροκανέλλης βάζει ραντίκιο από το Τρεβίζο στο γκριλ, φτιάχνει ριζότο και ταλιάτα τόνου αλά σιτσιλιάνα, κι η «Βασίλισσα» μετά το περίφημο γλυκό ab fab αλά Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι, πίνει μερικά ποτά ακόμη, αποσύρεται στα ενδότερα και ξαναβγαίνει την επομένη. Η on the road «αυλή της» στήνεται και ξεστήνεται κάθε μέρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.