Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics)

Δείτε τους νικητές στις 9+1 ειδικές κατηγορίες των Tasty Guide Awards 2017 και φωτογραφίες από την βραδιά της απονομής.

Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics)

Δείτε τους νικητές στις 9+1 ειδικές κατηγορίες των Tasty Guide Awards 2017 και φωτογραφίες από την βραδιά της απονομής.

Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics) - εικόνα 1

Για δεύτερη χρονιά το tasty-guide.gr απένειμε τα Tasty Guide Awards στα καλύτερα εστιατόρια των 9+1 ειδικών κατηγοριών. Όπως και το 2016, πρώτη χρονιά του event, έτσι και φέτος τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν σε κάθε κατηγορία αναδείχθηκαν από το κοινό αλλά και από ειδικούς συνεργάτες του event, οι οποίο επέλεξαν τα αγαπημένα τους εστιατόρια μέσα από την προκαθορισμένη λίστα υποψηφιοτήτων. Στον όμορφο χώρο του Zonars, που φιλοξενήθηκε η βραδιά απονομής, εκατοντάδες καλεσμένοι χειροκρότησαν τους νικητές απολαμβάνοντας ιδιαίτερο finger food με συνοδεία κρασιών και cocktails.

Νικητές σε κάθε κατηγορία αναδείχθηκαν οι εξής (κατηγορία / νικητής):

Comfort Zone / Base Grill
Resto Bars / Noel
Fish & Seafood / Ψάριστον
Pure Urban / Nolan
Jap & Asian / Matsuhisa
European Cuisines / Σπύρος & Βασίλης
Host with the most / Vezene
Tasty Bars / Clumsies
High end / Funky Gourmet

Δημοφιλέστερο Εστιατόριο για το 2017 με βάση τον συνολικό αριθμό των ψήφων ανεξαρτήτως κατηγορίας αναδείχθηκε το Βαρούλκο.

Τα Tasty Guide Awards 2017 πραγματοποιήθηκαν με την χορηγία των Φυσικών Μεταλλικών Νερών S.Pellegrino και Acqua Panna ενώ χορηγοί των επί μέρους κατηγοριών ήταν οι Gaggenau, Bosch, Stoli The Vodka, Παπαστράτος, Κάβα Ανθίδης και Voreia Beer.

Tasty Guide Awards 2017 – δείτε τους νικητές (pics) - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.