Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη

Ο δυνατός παίχτης του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η μπίρα. Ποια όμως κερδίζει το παιχνίδι απόλαυσης; Η weiss, η lager, η pilsner ή η ipa; Η απάντηση στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις.

Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη

Ο δυνατός παίχτης του καλοκαιριού είναι αναμφισβήτητα η μπίρα. Ποια όμως κερδίζει το παιχνίδι απόλαυσης; Η weiss, η lager, η pilsner ή η ipa;

Ζήσε την απόλυτη εμ(beer)ία στην Τεχνόπολη - εικόνα 1

Ο expert Νικολά Ραδίσης, δημιουργούς του beerbartender.gr το Σάββατο 6/5 στις 5 μ.μ. θα μας βοηθήσει να κάνουμε βουτιά στους αφρούς και να βρούμε την δική μας νικήτρια. Μέσα από μια ιντριγκαδόρικη δοκιμή θα αναγνωρίσουμε την γλυκόπιοτη lager, θα γευτούμε την φυτικότητα της pilsner, θα μυρίσουμε τις τροπικές νότες της weiss και θα κρατήσουμε την εκρηκτική επίγευση της ipa. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι ο Νικολά θα μας γεμίσει με τα καλύτερα tips για το σωστό τρόπο σερβιρίσματος, τις κατάλληλες θερμοκρασίες και τους ιδανικούς γευστικούς παρτενέρ, για να γίνουμε όπως πρέπει μπιρογνώστες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.