Τι κάνουν ο Μποτρίνι, ο Σκαρμούτσος και ο Κωστάκος στο Γκάζι;

Οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 5,6,7 Μαίου στην Τεχνόπολη .

Τι κάνουν ο Μποτρίνι, ο Σκαρμούτσος και ο Κωστάκος στο Γκάζι;

Οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 5,6,7 Μαίου στην Τεχνόπολη .

Τι κάνουν ο Μποτρίνι, ο Σκαρμούτσος και ο Κωστάκος στο Γκάζι; - εικόνα 1

Οι αγαπημένοι σεφ είναι από αυτούς που δίνουν ραντεβού με τους επισκέπτες του φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις σχεδόν σε κάθε του διοργάνωση. Φέτος θα συναντηθούν μαζί μας στο Χώρο Εκδηλώσεων 1 (δωρεάν συμμετοχή- μόνο με το εισιτήριο της έκθεσης) για να μοιραστούν με τον κόσμο μυστικά από την μαγειρική τους τέχνη.

Το πρώτο ραντεβού είναι το Σάββατο 6 Μαίου στις 19.30 με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο με θέμα πολύ αγαπημένο και πολύ καλοκαιρινό. Πάρτε μαζί σας τα σημειωματάρια σας γιατί θα έχετε πολλά να σημειώσετε για τα «Καλοκαιρινά Μαγειρέματα με ψάρι» .

Θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Έκτορα Μποτρίνι για τις αγαπημένες σπεσιαλιτέ του Ιονίου; Στις 17.00 της Κυριακής 7 Μαίου ο χρυσοσκουφάτος σεφ φέρνει το έντονο ταμπεραμέντο του και το εντάσσει μέσα στις συνταγές που θα φτιάξει γι εσάς σε μια «Εισαγωγή στην Κουζίνα του Ιονίου», που τόσο λατρεύει.

Την ίδια μέρα στις 19.30 τη σκυτάλη παίρνει ο Αθηναγόρας Κωστάκος να στολίσει με χρυσοσκονάτη γεύση πιάτα από «Αχνιστά θαλασσινά με διάφορα Toppings», μαγειρεύοντας αποκλειστικά πάνω στην μοναδική Πολυεστία Ελ Γκρέκο®.

Μείνετε συντονισμένοι με το site του φεστιβάλ http://www.elladagiortigefseis.gr/ για όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.