Τι κάνουν ο Μποτρίνι, ο Σκαρμούτσος και ο Κωστάκος στο Γκάζι;

Οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 5,6,7 Μαίου στην Τεχνόπολη .

Τι κάνουν ο Μποτρίνι, ο Σκαρμούτσος και ο Κωστάκος στο Γκάζι;

Οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 5,6,7 Μαίου στην Τεχνόπολη .

Τι κάνουν ο Μποτρίνι, ο Σκαρμούτσος και ο Κωστάκος στο Γκάζι; - εικόνα 1

Οι αγαπημένοι σεφ είναι από αυτούς που δίνουν ραντεβού με τους επισκέπτες του φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις σχεδόν σε κάθε του διοργάνωση. Φέτος θα συναντηθούν μαζί μας στο Χώρο Εκδηλώσεων 1 (δωρεάν συμμετοχή- μόνο με το εισιτήριο της έκθεσης) για να μοιραστούν με τον κόσμο μυστικά από την μαγειρική τους τέχνη.

Το πρώτο ραντεβού είναι το Σάββατο 6 Μαίου στις 19.30 με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο με θέμα πολύ αγαπημένο και πολύ καλοκαιρινό. Πάρτε μαζί σας τα σημειωματάρια σας γιατί θα έχετε πολλά να σημειώσετε για τα «Καλοκαιρινά Μαγειρέματα με ψάρι» .

Θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Έκτορα Μποτρίνι για τις αγαπημένες σπεσιαλιτέ του Ιονίου; Στις 17.00 της Κυριακής 7 Μαίου ο χρυσοσκουφάτος σεφ φέρνει το έντονο ταμπεραμέντο του και το εντάσσει μέσα στις συνταγές που θα φτιάξει γι εσάς σε μια «Εισαγωγή στην Κουζίνα του Ιονίου», που τόσο λατρεύει.

Την ίδια μέρα στις 19.30 τη σκυτάλη παίρνει ο Αθηναγόρας Κωστάκος να στολίσει με χρυσοσκονάτη γεύση πιάτα από «Αχνιστά θαλασσινά με διάφορα Toppings», μαγειρεύοντας αποκλειστικά πάνω στην μοναδική Πολυεστία Ελ Γκρέκο®.

Μείνετε συντονισμένοι με το site του φεστιβάλ http://www.elladagiortigefseis.gr/ για όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.