Οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι σεφ θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 5,6,7 Μαίου στην Τεχνόπολη .
Οι αγαπημένοι σεφ είναι από αυτούς που δίνουν ραντεβού με τους επισκέπτες του φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις σχεδόν σε κάθε του διοργάνωση. Φέτος θα συναντηθούν μαζί μας στο Χώρο Εκδηλώσεων 1 (δωρεάν συμμετοχή- μόνο με το εισιτήριο της έκθεσης) για να μοιραστούν με τον κόσμο μυστικά από την μαγειρική τους τέχνη.
Το πρώτο ραντεβού είναι το Σάββατο 6 Μαίου στις 19.30 με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο με θέμα πολύ αγαπημένο και πολύ καλοκαιρινό. Πάρτε μαζί σας τα σημειωματάρια σας γιατί θα έχετε πολλά να σημειώσετε για τα «Καλοκαιρινά Μαγειρέματα με ψάρι» .
Θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Έκτορα Μποτρίνι για τις αγαπημένες σπεσιαλιτέ του Ιονίου; Στις 17.00 της Κυριακής 7 Μαίου ο χρυσοσκουφάτος σεφ φέρνει το έντονο ταμπεραμέντο του και το εντάσσει μέσα στις συνταγές που θα φτιάξει γι εσάς σε μια «Εισαγωγή στην Κουζίνα του Ιονίου», που τόσο λατρεύει.
Την ίδια μέρα στις 19.30 τη σκυτάλη παίρνει ο Αθηναγόρας Κωστάκος να στολίσει με χρυσοσκονάτη γεύση πιάτα από «Αχνιστά θαλασσινά με διάφορα Toppings», μαγειρεύοντας αποκλειστικά πάνω στην μοναδική Πολυεστία Ελ Γκρέκο®.
Μείνετε συντονισμένοι με το site του φεστιβάλ http://www.elladagiortigefseis.gr/ για όλα τα νέα.