Κρασί και... Joe Lynn Turner στο «Μοnk»

Ο γνωστός –ex Rainbow και Deep Purple– Αμερικανός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί… διπλά στο αλλιώτικο wine dinner την Πέμπτη 30/3.

Κρασί και... Joe Lynn Turner στο «Μοnk»

Ο γνωστός –ex Rainbow και Deep Purple– Αμερικανός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί… διπλά στο αλλιώτικο wine dinner την Πέμπτη 30/3.

Κρασί και... Joe Lynn Turner στο «Μοnk» - εικόνα 1

To «Μοnk» μας έχει συνηθίσει σε τακτικά wine dinners, όμως αυτό της Πέμπτης 30/3 είναι διαφορετικό. Έχει για guest τον Αμερικανό Joe Lynn Turner, φωνή των Rainbow, Deep Purple και Yngwie Malmsteen’s Rising Force και μαζί του το κρασί που συνδημιούργησε με το Κτήμα Niko Lazaridi, το King of Dreams. Σε αυτήν την out of the box και με αποχρώσεις κλασικού ροκ βραδιά, που ξεκινά στις 9 μ.μ. και την οποία διοργανώνει το δραμινό οινοποιείο σε συνεργασία με το Wine Style και το wine bar-restaurant της οδού Καρόρη, το μενού που σχεδίασαν ο σομελιέ Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Χανδρινός ξεκινά με Cavalieri 2016 λευκό (Sauvignon Blanc, Ugni Blanc και Ασύρτικο), το οποίο συνδυάζεται με πράσινη σαλάτα και ξινόμηλα με σπασμένα φουντούκια και σάλτσα μελιού και ακολουθεί το King οf Dreams Joe Lynn Turner 2008 (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Merlot), το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και με μαύρα ταλιολίνι με σάλτσα μανιταριών και με φιλέτο μόσχου με ντεμιγκλάς και καραμέλα βουτύρου. Το γευσιγνωστικό κομμάτι της βραδιάς κλείνουν το λιαστό Μελισσουργός Nico Lazaridi και μια σοκολατόπιτα με κραμπλ φουντουκιού και butterscotch. Η συνέχεια έχει live, στις 11 μ.μ., με τον ίδιο τον Joe Lynn Turner σε ένα ακουστικό σόου παρέα με τον –με ικανή πορεία στα εδώ ροκ μουσικά δρώμενα– Γιώργο Γάκη. Κόστος συμμετοχής: € 45 ανά άτομο. Κρατήσεις: 2103211117, 6977418277.

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/08/2022

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.