Κρασί και... Joe Lynn Turner στο «Μοnk»

Ο γνωστός –ex Rainbow και Deep Purple– Αμερικανός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί… διπλά στο αλλιώτικο wine dinner την Πέμπτη 30/3.

Κρασί και... Joe Lynn Turner στο «Μοnk»

Ο γνωστός –ex Rainbow και Deep Purple– Αμερικανός τραγουδιστής πρωταγωνιστεί… διπλά στο αλλιώτικο wine dinner την Πέμπτη 30/3.

Κρασί και... Joe Lynn Turner στο «Μοnk» - εικόνα 1

To «Μοnk» μας έχει συνηθίσει σε τακτικά wine dinners, όμως αυτό της Πέμπτης 30/3 είναι διαφορετικό. Έχει για guest τον Αμερικανό Joe Lynn Turner, φωνή των Rainbow, Deep Purple και Yngwie Malmsteen’s Rising Force και μαζί του το κρασί που συνδημιούργησε με το Κτήμα Niko Lazaridi, το King of Dreams. Σε αυτήν την out of the box και με αποχρώσεις κλασικού ροκ βραδιά, που ξεκινά στις 9 μ.μ. και την οποία διοργανώνει το δραμινό οινοποιείο σε συνεργασία με το Wine Style και το wine bar-restaurant της οδού Καρόρη, το μενού που σχεδίασαν ο σομελιέ Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Χανδρινός ξεκινά με Cavalieri 2016 λευκό (Sauvignon Blanc, Ugni Blanc και Ασύρτικο), το οποίο συνδυάζεται με πράσινη σαλάτα και ξινόμηλα με σπασμένα φουντούκια και σάλτσα μελιού και ακολουθεί το King οf Dreams Joe Lynn Turner 2008 (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc και Merlot), το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και με μαύρα ταλιολίνι με σάλτσα μανιταριών και με φιλέτο μόσχου με ντεμιγκλάς και καραμέλα βουτύρου. Το γευσιγνωστικό κομμάτι της βραδιάς κλείνουν το λιαστό Μελισσουργός Nico Lazaridi και μια σοκολατόπιτα με κραμπλ φουντουκιού και butterscotch. Η συνέχεια έχει live, στις 11 μ.μ., με τον ίδιο τον Joe Lynn Turner σε ένα ακουστικό σόου παρέα με τον –με ικανή πορεία στα εδώ ροκ μουσικά δρώμενα– Γιώργο Γάκη. Κόστος συμμετοχής: € 45 ανά άτομο. Κρατήσεις: 2103211117, 6977418277.

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.