
Για το νέο του bar-restaurant ο Καΐρης Δανιόλος του μαρουσιώτικου «Pausa» διάλεξε κοντινή γειτονιά. Το «Capannina», που έκανε πριν από λίγο καιρό το ντεμπούτο του στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι, είναι βαμμένο σε αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, με τους τοίχους του σπαρμένους με παλιές διαφημίσεις, κι ετοιμάζει σιγά σιγά τον κήπο του για τις λιακάδες που έρχονται.

Στο μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, η κατεύθυνση είναι μεσογειακή με μοντέρνους τόνους –παράδειγμα ο «γύρος» κοτόπουλο σε τορτίγια με τζατζίκι και παντζάρι, τα σπαγκέτι με σύγκλινο Μάνης και κρόκο αβγού, σαν ελληνική καρμπονάρα, το συκώτι με Μαυροδάφνη, ντοματίνια, σπαράγγια και φάβα Φενεού, τα μάγουλα μπουργκινιόν με πουρέ καπνιστής πατάτας–, ενώ δεν λείπουν κι οι προτάσεις σε πίτσες. Τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει ο Αλέξανδρος Κεχαγιαδάκης, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή σερβίρεται και brunch, από τις 10.30 το πρωί. Πιο αναλυτικές πληροφορίες για το στιλ και τις επιδόσεις του, μόλις το επισκεφτούμε.