«Capannina» στο Χαλάνδρι

Για το νέο του bar-restaurant ο Καΐρης Δανιόλος του μαρουσιώτικου «Pausa» διάλεξε κοντινή γειτονιά.

«Capannina» στο Χαλάνδρι

Για το νέο του bar-restaurant ο Καΐρης Δανιόλος του μαρουσιώτικου «Pausa» διάλεξε κοντινή γειτονιά. Το «Capannina», που έκανε πριν από λίγο καιρό το ντεμπούτο του στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι, είναι βαμμένο σε αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, με τους τοίχους του σπαρμένους με παλιές διαφημίσεις, κι ετοιμάζει σιγά σιγά τον κήπο του για τις λιακάδες που έρχονται.

«Capannina» στο Χαλάνδρι - εικόνα 1

Στο μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, η κατεύθυνση είναι μεσογειακή με μοντέρνους τόνους –παράδειγμα ο «γύρος» κοτόπουλο σε τορτίγια με τζατζίκι και παντζάρι, τα σπαγκέτι με σύγκλινο Μάνης και κρόκο αβγού, σαν ελληνική καρμπονάρα, το συκώτι με Μαυροδάφνη, ντοματίνια, σπαράγγια και φάβα Φενεού, τα μάγουλα μπουργκινιόν με πουρέ καπνιστής πατάτας–, ενώ δεν λείπουν κι οι προτάσεις σε πίτσες. Τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει ο Αλέξανδρος Κεχαγιαδάκης, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή σερβίρεται και brunch, από τις 10.30 το πρωί. Πιο αναλυτικές πληροφορίες για το στιλ και τις επιδόσεις του, μόλις το επισκεφτούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Ντράβαλος Μεζέ" είναι το μεζεδάδικο που έλειπε από τη Νάουσα της Πάρου

Κι όμως στο πιο τουριστικό σημείο της Πάρου, τη Νάουσα, μπορείς να φας τηγανητά μεζεδάκια όπως παλιά και, μάλιστα, σε προσιτές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
22/09/2023

Piato

Έναν καινούργιο πόλο έλξης, έξω από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Ελούντας, δημιουργεί το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο στην είσοδο του Αγίου Νικολάου. Ο έμπειρος σεφ Αλέξανδρος Κιουσάμπας προτείνει σύγχρονες ελληνικές γεύσεις με τονισμένο το κρητικό στοιχείο ως προς τις συνταγές και τα υλικά.

Μαθαίνουμε… ιταλικά με το Lurisia: Aperitivo στο "Burratino"

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακορύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης. Μας καλεί στην αγαπημένη του αυλή, που βρίσκεται στο κέντρο, για spritz και φαγητό α λα Ιταλικά.

Η πολύ κομψή κουζίνα του Πέτρου Δήμα στο "Makris Athens"

Φιλοδοξεί να γίνει η ναυαρχίδα των εστιατορίων "Makris" και η κουζίνα του μυρίζει ήδη υψηλές διακρίσεις. Το νέο ρεστοράν του Πέτρου Δήμα και των Domes Resort στην Ερμού βλέπει Ακρόπολη, αρχαία Αγορά και Θησείο και στοχεύει ψηλά.

'Ήπειρος': Στου Γκύζη για κορυφαίο σουβλάκι

Μία πινέζα-προορισμός στον χάρτη της αστικής σουβλακοφαγίας, με γύρο που σκοτώνει.

Τα γευστικά νέα του φθινοπώρου: Αφίξεις, ανανεώσεις και προσεχώς στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Καινούρια εστιατόρια που ήρθαν ή καταφθάνουν σύντομα, φρέσκα σενάρια που ήδη γράφονται και ηχηρές συνεργασίες δίνουν τον τόνο.

Κουζίνα χωρίς όρια στο "Alios Ilios Restaurant" στη Σαντορίνη

Με γαστρονομική φιλοσοφία εστιασμένη στην ανάδειξη των καλύτερων στοιχείων της ελληνικής ταυτότητας σε ένα έντεχνα παρουσιασμένο δημιουργικό concept, το εστιατόριο "Alios Ilios" αποτελεί μια σύγχρονη μεσογειακή εμπειρία για τον επισκέπτη.