Το Οινοποιείο Σύρου στο «Θείο Τραγί»

Τρία κρασιά του οινοποιείου δίνουν ραντεβού με τρία πιάτα στο ειδικό μενού που σερβίρεται στο στέκι της Κυδαντιδών μέχρι τις 26/3.

Το Οινοποιείο Σύρου στο «Θείο Τραγί»

Μέχρι την Κυριακή 26/3 στο μπιστρό των Άνω Πετραλώνων «τρέχει» μια κάρτα που συνδυάζει τα τρία κρασιά του οινοποιείου Σύρου του οινολόγου Νίκου Χατζάκη (Φάμπρικα, Σαν τα Μάραθα και Φάμπρικα Ερυθρή) με τρία πιάτα –μανιτάρια με παστινάκι, αβγό και ψωμί, πεσκανδρίτσα με φασόλια, παντζάρι και δεντρολίβανο και πανσέτα με γλυκόριζα, μαύρο ρύζι και ανανά– και κοστίζει € 30 το άτομο. 'Οσοι πιστοί...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.