Το Οινοποιείο Σύρου στο «Θείο Τραγί»

Τρία κρασιά του οινοποιείου δίνουν ραντεβού με τρία πιάτα στο ειδικό μενού που σερβίρεται στο στέκι της Κυδαντιδών μέχρι τις 26/3.

Το Οινοποιείο Σύρου στο «Θείο Τραγί»

Μέχρι την Κυριακή 26/3 στο μπιστρό των Άνω Πετραλώνων «τρέχει» μια κάρτα που συνδυάζει τα τρία κρασιά του οινοποιείου Σύρου του οινολόγου Νίκου Χατζάκη (Φάμπρικα, Σαν τα Μάραθα και Φάμπρικα Ερυθρή) με τρία πιάτα –μανιτάρια με παστινάκι, αβγό και ψωμί, πεσκανδρίτσα με φασόλια, παντζάρι και δεντρολίβανο και πανσέτα με γλυκόριζα, μαύρο ρύζι και ανανά– και κοστίζει € 30 το άτομο. 'Οσοι πιστοί...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Αφρός και Νέκταρ": Ραντεβού για οινικές φυσαλίδες στο Ωδείο Αθηνών

Σαμπάνιες, prosecco και ελληνικά αφρώδη, μαζί με τα καλύτερα γλυκά κρασιά και σπάνιες εμφιαλώσεις του διεθνή αμπελώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/12/2023

"Zano Athens", ή πώς λέγεται η ελληνική φινέτσα στα νεοϋορκέζικα

Στο δεύτερο χειμώνα του το εστιατόριο της πλατείας Κολωνακίου συνεχίζει να πλέει στον αφρό της ελληνόστροφης καλοφαγίας, με τον σεφ Γιάννη Κιόρογλου και την ομάδα του να μιξάρουν κλασικές ελληνικές γεύσεις με φίνα τεχνική και comfort οικειότητα.

'Cova Astir Marina' για ιταλιάνικο μπονβιβερισμό στη Βουλιαγμένη

H πιο κομψή pasticceria του πλανήτη πιάνει αθηναϊκό πόστο και ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Το δυνατό update του 'La Meat Maison'

Στο απροσποίητα elegant σποτ της Κηφισιάς, ο Μιχάλης Μερζένης παρουσιάζει μία νόστιμη και διαφορετικά δημιουργική καρνιβορική πρόταση.

Drakoulis Dry & Raw Κολωνάκι

Εδώ κάνεις και clubbing και ενδίδεις σε high end κρεοφαγία. Σ ένα από τα εμβληματικά steak house της χώρας όμως περιμένεις μεγαλύτερη σημασία στη λεπτομέρεια.

Μυρσίνη Λαμπράκη, τι θα θυμάσαι από το 'Μουντιάλ του Μπάρμπεκιου';

Η Κρητικιά Meat & Fire Chef βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα ως κριτής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BBQ και μοιράζεται τις εμπειρίες της.

Elena Reygadas: η καλύτερη σεφ στον κόσμο μαγειρεύει με τους ρυθμούς της φύσης

Η Μεξικανή σεφ που ανακηρύχθηκε η καλύτερη στον κόσμο για το 2023 από το θεσμό των The World’s 50 Best Restaurants έχει αφοσιωθεί στη βιώσιμη αξιοποίηση του γαστρονομικού πλούτου της γενέτειράς της.