Μενού γενεθλίων στην «Αγορά»

Ένα γενναιόδωρο γιορτινό pairing φαγητού-κρασιού σας περιμένει στον all-day χώρο των Αμπελοκήπων που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά»

Ένα γενναιόδωρο γιορτινό pairing φαγητού-κρασιού σας περιμένει στον all-day χώρο των Αμπελοκήπων που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά» - εικόνα 1

Με αφορμή το ότι φέτος κλείνει τα είκοσί της χρόνια, η «Αγορά», δίπλα στο σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων, ένα πλούσιο μενού, που διαμόρφωσε σε συνεργασία με τον σομελιέ Γιάννη Μακρή, και που σερβίρεται παράλληλα με τον κανονικό του –κι εκτενέστατο– κατάλογο. Το ειδικό αυτό μενού μπορείτε να το δοκιμάσετε από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, έως τις 30/3 τόσο στην ζεστή, με κλασική αύρα σάλα όσο και στην σκεπαστή βεράντα. Παντρεύει πέντε πιάτα με τις μεσογειακές και διεθνείς αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του με τέσσερα κρασιά από τον ιταλικό και γαλλικό αμπελώνα και κοστίζει € 26.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά» - εικόνα 2
Χτένι σοτέ (αριστερά) και σκιουφιχτά

Το μενού
Χτένι σοτέ με κόκκινη κινόα & αφρό αυγολέμονο
Anno Domini - Sauvignon Linea Sotto Voce Veneto (Ιταλία)

Σκιουφιχτά με κρέμα απο γραβιέρα Κρήτης με μύρτιλο & σκόνη από ψητό λουκάνικο chorizo
La Vieille Ferme Rose - Cincault, Grenache, Syrah Famille Perin Rhone Valley (Γαλλία)

Mini burger με μπιφτέκι Ιβηρικού μαύρου χοίρου ελληνικής εκτροφής, Γαλλικό κατσικίσιο τυρί, μαρμελάδα τομάτας & τσιπς γλυκοπατάς Montepulciano D' Abruzzo - Gianni Masciarelli Abruzzo (Iταλία)

Αρνάκι γάλακτος Γαλλικής κοπής σε κρούστα θυμαριού με κους-κους & σάλτσα κόκκινου κρασιού
Montepulciano D' Abruzzo - Gianni Masciarelli Abruzzo (Ιταλία)

Μους λεμονιού με χώμα απο μπισκότο Oreo & βανίλια Μαδαγασκάρης
Moscato D' Asti Angeli

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Neropistolo', το επόμενο σουξέ των αθηναϊκών φουρνισμάτων

Ένα παιχνιδιάρικο new age bakery στην οδό Βουλής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γευστικό σύμπαν της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/02/2024

"La Linda": Φουρνίσματα αλά Ουρουγουάη στη Γλυφάδα

Από το Νότο της Αμερικής στο Νότο της Αθήνας προσγειώθηκε μόλις το όμορφο, καινούργιο στέκι της Γλυφάδας. Πήραμε μια πρώτη, αχνιστή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Η καινοτομία στον ελληνικό καφέ ονομάζεται ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI

Ο Πρόεδρος της E.R. COFFEE EXPERIENCES, Άνθιμος Δημητριάδης, μας μιλά για το πρωτοπόρο σύστημα παραγωγής ελληνικού καφέ που εντυπωσίασε στην πρόσφατη HORECA.

Τα στρείδια έχουν την τιμητική τους στο 'Nyx'

Μία ξεχωριστή εμπειρία στο fusion εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Academias', στο πλαίσιο του 'Merci Chef!'.

'Talking Breads' προσεχώς και στον Χολαργό

Τα φημισμένα σάντουιτς και burgers των Εξαρχείων θα σερβίρονται σύντομα και σε νέα γειτονιά.

"Mayan": Το Nikkei μυστικό του Κέντρου

Η Nikkei "φωλιά" του σεφ Σταμάτη Τσίλια έχει αίσθηση από βαλκανικό speakeasy και ύφος χειροποίητου izakaya, από εκείνα όπου η οικειότητα σερβίρεται για ορεκτικό και η προσωπική σχέση του σεφ με τους καλεσμένους του είναι εξίσου σημαντική με τα πιάτα.

Cash

Το δημοφιλές στέκι των βορείων προαστίων επέστρεψε ριζικά αλλαγμένο, με νέο ανοιχτόκαρδο ντεκόρ και τον ταλαντούχο Αλέξη Αποστολόπουλο επικεφαλής της japanese fusion κουζίνας του.