Μενού γενεθλίων στην «Αγορά»

Ένα γενναιόδωρο γιορτινό pairing φαγητού-κρασιού σας περιμένει στον all-day χώρο των Αμπελοκήπων που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά»

Ένα γενναιόδωρο γιορτινό pairing φαγητού-κρασιού σας περιμένει στον all-day χώρο των Αμπελοκήπων που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά» - εικόνα 1

Με αφορμή το ότι φέτος κλείνει τα είκοσί της χρόνια, η «Αγορά», δίπλα στο σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων, ένα πλούσιο μενού, που διαμόρφωσε σε συνεργασία με τον σομελιέ Γιάννη Μακρή, και που σερβίρεται παράλληλα με τον κανονικό του –κι εκτενέστατο– κατάλογο. Το ειδικό αυτό μενού μπορείτε να το δοκιμάσετε από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, έως τις 30/3 τόσο στην ζεστή, με κλασική αύρα σάλα όσο και στην σκεπαστή βεράντα. Παντρεύει πέντε πιάτα με τις μεσογειακές και διεθνείς αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του με τέσσερα κρασιά από τον ιταλικό και γαλλικό αμπελώνα και κοστίζει € 26.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά» - εικόνα 2
Χτένι σοτέ (αριστερά) και σκιουφιχτά

Το μενού
Χτένι σοτέ με κόκκινη κινόα & αφρό αυγολέμονο
Anno Domini - Sauvignon Linea Sotto Voce Veneto (Ιταλία)

Σκιουφιχτά με κρέμα απο γραβιέρα Κρήτης με μύρτιλο & σκόνη από ψητό λουκάνικο chorizo
La Vieille Ferme Rose - Cincault, Grenache, Syrah Famille Perin Rhone Valley (Γαλλία)

Mini burger με μπιφτέκι Ιβηρικού μαύρου χοίρου ελληνικής εκτροφής, Γαλλικό κατσικίσιο τυρί, μαρμελάδα τομάτας & τσιπς γλυκοπατάς Montepulciano D' Abruzzo - Gianni Masciarelli Abruzzo (Iταλία)

Αρνάκι γάλακτος Γαλλικής κοπής σε κρούστα θυμαριού με κους-κους & σάλτσα κόκκινου κρασιού
Montepulciano D' Abruzzo - Gianni Masciarelli Abruzzo (Ιταλία)

Μους λεμονιού με χώμα απο μπισκότο Oreo & βανίλια Μαδαγασκάρης
Moscato D' Asti Angeli

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.