Μενού γενεθλίων στην «Αγορά»

Ένα γενναιόδωρο γιορτινό pairing φαγητού-κρασιού σας περιμένει στον all-day χώρο των Αμπελοκήπων που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά»

Ένα γενναιόδωρο γιορτινό pairing φαγητού-κρασιού σας περιμένει στον all-day χώρο των Αμπελοκήπων που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά» - εικόνα 1

Με αφορμή το ότι φέτος κλείνει τα είκοσί της χρόνια, η «Αγορά», δίπλα στο σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων, ένα πλούσιο μενού, που διαμόρφωσε σε συνεργασία με τον σομελιέ Γιάννη Μακρή, και που σερβίρεται παράλληλα με τον κανονικό του –κι εκτενέστατο– κατάλογο. Το ειδικό αυτό μενού μπορείτε να το δοκιμάσετε από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, έως τις 30/3 τόσο στην ζεστή, με κλασική αύρα σάλα όσο και στην σκεπαστή βεράντα. Παντρεύει πέντε πιάτα με τις μεσογειακές και διεθνείς αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του με τέσσερα κρασιά από τον ιταλικό και γαλλικό αμπελώνα και κοστίζει € 26.

Μενού γενεθλίων στην «Αγορά» - εικόνα 2
Χτένι σοτέ (αριστερά) και σκιουφιχτά

Το μενού
Χτένι σοτέ με κόκκινη κινόα & αφρό αυγολέμονο
Anno Domini - Sauvignon Linea Sotto Voce Veneto (Ιταλία)

Σκιουφιχτά με κρέμα απο γραβιέρα Κρήτης με μύρτιλο & σκόνη από ψητό λουκάνικο chorizo
La Vieille Ferme Rose - Cincault, Grenache, Syrah Famille Perin Rhone Valley (Γαλλία)

Mini burger με μπιφτέκι Ιβηρικού μαύρου χοίρου ελληνικής εκτροφής, Γαλλικό κατσικίσιο τυρί, μαρμελάδα τομάτας & τσιπς γλυκοπατάς Montepulciano D' Abruzzo - Gianni Masciarelli Abruzzo (Iταλία)

Αρνάκι γάλακτος Γαλλικής κοπής σε κρούστα θυμαριού με κους-κους & σάλτσα κόκκινου κρασιού
Montepulciano D' Abruzzo - Gianni Masciarelli Abruzzo (Ιταλία)

Μους λεμονιού με χώμα απο μπισκότο Oreo & βανίλια Μαδαγασκάρης
Moscato D' Asti Angeli

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.