Νέα πιάτα στο «Kastri Βistro»

Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου του «Domotel Kastri» είναι γεμάτο ερεθιστικές προτάσεις.

Νέα πιάτα στο «Kastri Βistro»

Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου του «Domotel Kastri» είναι γεμάτο ερεθιστικές προτάσεις.

Νέα πιάτα στο «Kastri Βistro» - εικόνα 1

Κάνουν πολύ καλή δουλειά ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Θοδωρής Καρίνος στο «Kastri Βistro» στη Νέα Ερυθραία. Η κουζίνα του εστιατορίου του «Domotel Kastri», που απέσπασε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το 2017, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να αναπλάθει τις γευστικές μας μνήμες ακροβατώντας ανάμεσα στη φινέτσα και στο ρουστίκ. Στο ανανεωμένο μενού θα συναντήσεις πολύ ωραίες ιδέες, που κινούνται ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση: έναν νεο-παραδοσιακό λαχανοντολμά με μοσχαρίσιο κότσι και μεδούλι με κονσομέ σέλινο-λουίζα, κρέμα ψητής σελινόριζας και λάδι σέλινου, μια αθηναϊκή με μάγουλα ψαριών, όπως και μαγιονέζα με βότανα, πίκλα αγγουριού, τρίμμα αβγοτάραχο και λαχανικά ή λαζάνια παστιτσάδα με μοσχαρίσια ουρά, σπετσερικά, μπεσαμέλ και τραχανά σού κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον –αναμείνατε γευστική ανταπόκριση λοιπόν, και σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".