Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου του «Domotel Kastri» είναι γεμάτο ερεθιστικές προτάσεις.
Κάνουν πολύ καλή δουλειά ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Θοδωρής Καρίνος στο «Kastri Βistro» στη Νέα Ερυθραία. Η κουζίνα του εστιατορίου του «Domotel Kastri», που απέσπασε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το 2017, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να αναπλάθει τις γευστικές μας μνήμες ακροβατώντας ανάμεσα στη φινέτσα και στο ρουστίκ. Στο ανανεωμένο μενού θα συναντήσεις πολύ ωραίες ιδέες, που κινούνται ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση: έναν νεο-παραδοσιακό λαχανοντολμά με μοσχαρίσιο κότσι και μεδούλι με κονσομέ σέλινο-λουίζα, κρέμα ψητής σελινόριζας και λάδι σέλινου, μια αθηναϊκή με μάγουλα ψαριών, όπως και μαγιονέζα με βότανα, πίκλα αγγουριού, τρίμμα αβγοτάραχο και λαχανικά ή λαζάνια παστιτσάδα με μοσχαρίσια ουρά, σπετσερικά, μπεσαμέλ και τραχανά σού κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον –αναμείνατε γευστική ανταπόκριση λοιπόν, και σύντομα.