Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 1

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας μετράει το μαγαζί Ψαράκια & Θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά που με το τρίπτυχο «καλή ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες, χαμηλές τιμές» έχει κατακτήσει μια γερή θέση στην ατζέντα των ψαροφάγων των Β.Π. Η επιτυχημένη τετράχρονη πορεία τους είναι μια καλή αιτία για γιορτή μετά οίνου εν μέσω Σαρακοστής, και τη μοιράζονται μαζί με όσους καθίσουν στα τραπεζάκια του φιλόξενου χώρου στη μαγαζιού προσφέροντας δωρεάν κρασί, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 2

Η ιεροτελεστία της ψαρομεζεδοφαγίας ξεκινάει καθώς ο δίσκος με τα χειροποίητα ορεκτικά φθάνει στο τραπέζι όπως παλιά - ντολμαδάκια της γιαγιάς Ελευθερίας καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, γαύρος μαρινάτος και πολλές ακόμη λιχουδιές ενώ τα φρέσκα ψαράκια, διαθέσιμα αναλόγως σελήνης και καιρικών συνθηκών, αναγράφονται καθημερινά στο μαυροπίνακα -μπαρμπουνάκια, προσφυγάκια, σαρδέλες, γαύρο, αθερίνα , σολομός., κλπ.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 3

Το μενού προσεγγίζει τη θαλασσινή κουζίνα με μια φρέσκια αντίληψη και προτείνει πιάτα όπως κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα & στακοβούτυρο στο πήλινο, φιλετάκια πέρκας με κανταΐφι και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο παξιμάδι και ντομάτα, φρέσκα μύδια πικάντικα με ντομάτα και ούζο και ακόμα μια ολόκληρη σειρά από φροντισμένες γευστικές «στιγμές» με ψαρικά και θαλασσινά.

Νέα Κηφισιά, Ιλισίων 27, 210 6203622

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράκια & Θαλασσινά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.