Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 1

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας μετράει το μαγαζί Ψαράκια & Θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά που με το τρίπτυχο «καλή ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες, χαμηλές τιμές» έχει κατακτήσει μια γερή θέση στην ατζέντα των ψαροφάγων των Β.Π. Η επιτυχημένη τετράχρονη πορεία τους είναι μια καλή αιτία για γιορτή μετά οίνου εν μέσω Σαρακοστής, και τη μοιράζονται μαζί με όσους καθίσουν στα τραπεζάκια του φιλόξενου χώρου στη μαγαζιού προσφέροντας δωρεάν κρασί, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 2

Η ιεροτελεστία της ψαρομεζεδοφαγίας ξεκινάει καθώς ο δίσκος με τα χειροποίητα ορεκτικά φθάνει στο τραπέζι όπως παλιά - ντολμαδάκια της γιαγιάς Ελευθερίας καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, γαύρος μαρινάτος και πολλές ακόμη λιχουδιές ενώ τα φρέσκα ψαράκια, διαθέσιμα αναλόγως σελήνης και καιρικών συνθηκών, αναγράφονται καθημερινά στο μαυροπίνακα -μπαρμπουνάκια, προσφυγάκια, σαρδέλες, γαύρο, αθερίνα , σολομός., κλπ.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 3

Το μενού προσεγγίζει τη θαλασσινή κουζίνα με μια φρέσκια αντίληψη και προτείνει πιάτα όπως κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα & στακοβούτυρο στο πήλινο, φιλετάκια πέρκας με κανταΐφι και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο παξιμάδι και ντομάτα, φρέσκα μύδια πικάντικα με ντομάτα και ούζο και ακόμα μια ολόκληρη σειρά από φροντισμένες γευστικές «στιγμές» με ψαρικά και θαλασσινά.

Νέα Κηφισιά, Ιλισίων 27, 210 6203622

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράκια & Θαλασσινά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/08/2022

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.