Ο Θοδωρής Παπανικολάου στο «AthensWas»

Τη Δευτέρα 12/3 ξεκινά η συνεργασία του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ με το καλόγουστο ξενοδοχείο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο Θοδωρής Παπανικολάου στο «AthensWas»

Όπου να 'ναι ξεκινά επίσημα η συνεργασία του Θοδωρή Παπανικολάου, βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο για τη δουλειά του στη «Σελήνη» της Σαντορίνης, με το «AthensWas» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Σε λίγο καιρό λοιπόν το «Modern Rooftop Dining» θα παίζει σε διπλό ταμπλό ελληνικότητας –τριπλό αν προσθέσουμε και τα ελληνικά στοιχεία που έχει κεντήσει στη σάλα ο Σταύρος Παπαγιάννης από το Stage Design Office–, βάζοντας μια νέα γευστική πρόταση με μοντέρνο «γαλανόλευκο» προφίλ, στο στιλ του ταλαντούχου σεφ, δίπλα στη φοβερή θέα του προς την Ακρόπολη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.