Spring omakase με κρασί και gin

Στο «Μatsuhisa Athens» το εαρινό set menu «παντρεύεται», σε τρία αντίστοιχα events, με κρασιά του κτήματος Παυλίδη και της Γαίας Οινοποιητικής και με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24.

Spring omakase με κρασί και gin

Στο «Μatsuhisa Athens» το εαρινό set menu «παντρεύεται», σε τρία αντίστοιχα events, με κρασιά του κτήματος Παυλίδη και της Γαίας Οινοποιητικής και με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24.

Spring omakase με κρασί και gin - εικόνα 1

Αυτό το μήνα στο «Μatsuhisa Athens» έχετε τρεις ευκαιρίες να δοκιμάσετε το spring omakase με… παρέα. Το καινούργιο set menu απαρτίζουν salmon karashi με τρούφα, σαλάτα με ψητές αγκινάρες με σπανάκι, yuzu και miso, επιλογή σούσι, black cοd κανταΐφι, μοσχαρίσιο φιλέτο anticucho και μια miso flan. Αυτή την Παρασκευή 10/3 θα συνοδεύεται με κρασιά του δραμινού κτήματος Παυλίδη (Emphasis Ασύρτικο, Thema λευκό, Emphasis Chardonnay, Thema ροζέ, Εmphasis Tempranillo), ενώ την αμέσως επόμενη, στις 17/3 θα ζευγαρώσει, αντίστοιχα, με κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής (Ροζέ 4-6h, Monograph Multi, Θαλασσίτης, Wild ferment Ασύρτικο, Κτήμα Γαία Αγιωργίτικο, Ανατολικός) – το κόστος για τις δύο αυτές βραδιές ανέρχεται στα € 65 το άτομο. Στις 24/3, τώρα, σε μια βραδιά που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Insider Magazine, το κοσμοπολίτικο εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης θα αφήσει για λίγο το κρασί για χάρη του gin. To omakase σε αυτή την περίπτωση θα συνδυαστεί με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24 από τον head bartender του «Matsuhisa» Χάρη Γεωργόπουλο (κόστος συμμετοχής € 60 το άτομο). Νωρίτερα –η βραδιά ξεκινά στις 8 μ.μ. – η brand ambassador του Beefeater Neha Luthra θα σας εισάγει στην ιεροτελεστία του gin.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.