Spring omakase με κρασί και gin

Στο «Μatsuhisa Athens» το εαρινό set menu «παντρεύεται», σε τρία αντίστοιχα events, με κρασιά του κτήματος Παυλίδη και της Γαίας Οινοποιητικής και με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24.

Spring omakase με κρασί και gin

Στο «Μatsuhisa Athens» το εαρινό set menu «παντρεύεται», σε τρία αντίστοιχα events, με κρασιά του κτήματος Παυλίδη και της Γαίας Οινοποιητικής και με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24.

Spring omakase με κρασί και gin - εικόνα 1

Αυτό το μήνα στο «Μatsuhisa Athens» έχετε τρεις ευκαιρίες να δοκιμάσετε το spring omakase με… παρέα. Το καινούργιο set menu απαρτίζουν salmon karashi με τρούφα, σαλάτα με ψητές αγκινάρες με σπανάκι, yuzu και miso, επιλογή σούσι, black cοd κανταΐφι, μοσχαρίσιο φιλέτο anticucho και μια miso flan. Αυτή την Παρασκευή 10/3 θα συνοδεύεται με κρασιά του δραμινού κτήματος Παυλίδη (Emphasis Ασύρτικο, Thema λευκό, Emphasis Chardonnay, Thema ροζέ, Εmphasis Tempranillo), ενώ την αμέσως επόμενη, στις 17/3 θα ζευγαρώσει, αντίστοιχα, με κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής (Ροζέ 4-6h, Monograph Multi, Θαλασσίτης, Wild ferment Ασύρτικο, Κτήμα Γαία Αγιωργίτικο, Ανατολικός) – το κόστος για τις δύο αυτές βραδιές ανέρχεται στα € 65 το άτομο. Στις 24/3, τώρα, σε μια βραδιά που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Insider Magazine, το κοσμοπολίτικο εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης θα αφήσει για λίγο το κρασί για χάρη του gin. To omakase σε αυτή την περίπτωση θα συνδυαστεί με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24 από τον head bartender του «Matsuhisa» Χάρη Γεωργόπουλο (κόστος συμμετοχής € 60 το άτομο). Νωρίτερα –η βραδιά ξεκινά στις 8 μ.μ. – η brand ambassador του Beefeater Neha Luthra θα σας εισάγει στην ιεροτελεστία του gin.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.