Στο «Μatsuhisa Athens» το εαρινό set menu «παντρεύεται», σε τρία αντίστοιχα events, με κρασιά του κτήματος Παυλίδη και της Γαίας Οινοποιητικής και με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24.
Αυτό το μήνα στο «Μatsuhisa Athens» έχετε τρεις ευκαιρίες να δοκιμάσετε το spring omakase με… παρέα. Το καινούργιο set menu απαρτίζουν salmon karashi με τρούφα, σαλάτα με ψητές αγκινάρες με σπανάκι, yuzu και miso, επιλογή σούσι, black cοd κανταΐφι, μοσχαρίσιο φιλέτο anticucho και μια miso flan. Αυτή την Παρασκευή 10/3 θα συνοδεύεται με κρασιά του δραμινού κτήματος Παυλίδη (Emphasis Ασύρτικο, Thema λευκό, Emphasis Chardonnay, Thema ροζέ, Εmphasis Tempranillo), ενώ την αμέσως επόμενη, στις 17/3 θα ζευγαρώσει, αντίστοιχα, με κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής (Ροζέ 4-6h, Monograph Multi, Θαλασσίτης, Wild ferment Ασύρτικο, Κτήμα Γαία Αγιωργίτικο, Ανατολικός) – το κόστος για τις δύο αυτές βραδιές ανέρχεται στα € 65 το άτομο. Στις 24/3, τώρα, σε μια βραδιά που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Insider Magazine, το κοσμοπολίτικο εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης θα αφήσει για λίγο το κρασί για χάρη του gin. To omakase σε αυτή την περίπτωση θα συνδυαστεί με κοκτέιλ με βάση το Beefeater 24 από τον head bartender του «Matsuhisa» Χάρη Γεωργόπουλο (κόστος συμμετοχής € 60 το άτομο). Νωρίτερα –η βραδιά ξεκινά στις 8 μ.μ. – η brand ambassador του Beefeater Neha Luthra θα σας εισάγει στην ιεροτελεστία του gin.