Brunch αλά ελληνικά!

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο… «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα και σφουγγάτο.

Brunch αλά ελληνικά!

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και σφουγγάτο με κολοκυθάκι και τηνιακό τυρί. Το brunch που σχεδίασε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, και θα σερβιριστεί στις 12 και 19/3, αν ο καιρός είναι καλός, στο σε στιλ κήπου εσωτερικό και στην ταράτσα/βεράντα του boutique hotel της Μητροπόλεως που βλέπει Ακρόπολη, έχει ελληνική χάρη. Στον κατάλογο λοιπόν θα σας περιμένουν διάφορες πίτες (με ανθότυρο, μέλι και παπαρουνόσπορο, σχάρας με αρνάκι και άγρια χόρτα, ζυμαρόπιτα με θυμάρι και μέλι), τάρτες, πεϊνιρλί-παστουρμαδόπιτα, μπέργκερ-κεμπάπ με ψητή ντομάτα σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και γλυκές προτάσεις, όπως τηγανίτες με γλυκό κουταλιού από σύκα Κύμης και ούζο, μπακλαβά με χειροποίητο παγωτό μπακλαβά, κρέμα ρυζιού με βασιλικό και φρέσκες φράουλες. Το μπαρ θα σιγοντάρει φτιάχνοντας σπιτική λεμονάδα με περγαμόντο, Bloody Μary με ελληνικά μυρωδικά και κοκτέιλ με super foods.

φωτό: Χρήστος Δράζος

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.