Brunch αλά ελληνικά!

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο… «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα και σφουγγάτο.

Brunch αλά ελληνικά!

Καλά και τα αβγά Benedict αλλά στο «Τhe Zillers» προτιμούν καγιανά με ντομάτα και φέτα, αβγά μάτια με άγρια χόρτα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και σφουγγάτο με κολοκυθάκι και τηνιακό τυρί. Το brunch που σχεδίασε η Κωνσταντίνα Φάκλαρη, και θα σερβιριστεί στις 12 και 19/3, αν ο καιρός είναι καλός, στο σε στιλ κήπου εσωτερικό και στην ταράτσα/βεράντα του boutique hotel της Μητροπόλεως που βλέπει Ακρόπολη, έχει ελληνική χάρη. Στον κατάλογο λοιπόν θα σας περιμένουν διάφορες πίτες (με ανθότυρο, μέλι και παπαρουνόσπορο, σχάρας με αρνάκι και άγρια χόρτα, ζυμαρόπιτα με θυμάρι και μέλι), τάρτες, πεϊνιρλί-παστουρμαδόπιτα, μπέργκερ-κεμπάπ με ψητή ντομάτα σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και γλυκές προτάσεις, όπως τηγανίτες με γλυκό κουταλιού από σύκα Κύμης και ούζο, μπακλαβά με χειροποίητο παγωτό μπακλαβά, κρέμα ρυζιού με βασιλικό και φρέσκες φράουλες. Το μπαρ θα σιγοντάρει φτιάχνοντας σπιτική λεμονάδα με περγαμόντο, Bloody Μary με ελληνικά μυρωδικά και κοκτέιλ με super foods.

φωτό: Χρήστος Δράζος

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.