Τα αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες συνεχίζονται στα «Nice ‘n’ easy» στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά. Αυτό το μήνα δένουν στα νησιά του Ιονίου. Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα με χοιρινό και κασέρι, ριγανάδα όπως τη φτιάχνουν στα Κύθηρα, χυλοπίτες με σάλτσα από λουκάνικο Λευκάδος, μυρωδάτη κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα και σοφιγάδο από την Ιθάκη, φτιαγμένα με τοπικά και βιολογικά υλικά ανοίγουν μια επτανησιακή γευστική βεντάλια τις Πέμπτες του Μαρτίου στα δύο γευστικά ανήσυχα café-bistro.
Επτανησιακές συνταγές στα «Nice ‘n’ easy»
Τα αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες συνεχίζονται στα «Nice ‘n’ easy» στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά: αυτό το μήνα δένουν στα νησιά του Ιονίου.