8 κοκτέιλ στον… αγώνα

Κάθενα από τα «ΤGI Fridays» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στο «ρινγκ» με τη συνταγή του κι εσύ καλείσαι να διαλέξεις την καλύτερη.

8 κοκτέιλ στον… αγώνα

Κάθενα από τα «ΤGI Fridays» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στο «ρινγκ» με τη συνταγή του κι εσύ καλείσαι να διαλέξεις την καλύτερη.

8 κοκτέιλ στον… αγώνα - εικόνα 1

Στη Γλυφάδα φτιάχνουν Rose Rum (με Havana Club Anejo 3, πουρέ φράουλας, τριαντάφυλλο και πικραμύγδαλο), στους Αμπελόκηπους Pink Addiction (με Havana Club Anejo 7, λικέρ ρόδι, σπιτικό σιρόπι τζίντζερ και maraschino) και στον Άγιο Δημήτριο Don’s Illusion (με Havana Club Anejο 3, πουρέ από φρούτο του πάθους, χυμό ροζ γρέιπφρουτ και λάιμ και σπιτικό σιρόπι κανέλας). Τα bars των οκτώ «TGI Friday’s» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης προτείνουν από ένα κοκτέιλ με ρούμι Havana Club και σας καλούν να ψηφίσετε το αγαπημένο σας στη σελίδα τους στο Facebook από τις 14 μέχρι τις 27/2 (κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν κοκτέιλ). Τα τρία που θα ξεχωρίσουν θα σερβίρονται σε όλα τα καταστήματα μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.