Τετ α τετ του κτήματος με την κουζίνα του εστιατορίου της Εκάλης αυτή την Πέμπτη 9/2.
Για μια βραδιά το εστιατόριο του «Life Gallery» «βλέπει» στο φαράγγι του Βουραϊκού: Ο σομελιέ Νικόλας Γιαννόπουλος συνεργάζεται με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, που έχει την επιμέλεια της κουζίνας, για το μενού της Πέμπτης 9/2 (κοστίζει € 40 το άτομο), το οποίο ταιριάζει κρασιά του Κτήματος Μέγα Σπήλαιο με πέντε πιάτα: βελουτέ πατάτας με αβγό ποσέ στους 64°C και σπαράγγια, πράσινη σαλάτα με εσπεριδοειδή και καπνιστό σολομό, πέστροφα με αβγοτάραχο και τοπιναμπούρ αλά πολίτα, μοσχαρίσιες στηθοπλευρές με πολέντα και χαλβά με παγωτό σύκο και κανέλα.