Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion»

Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion»

Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion» - εικόνα 1

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, που έκανε εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε στο εστιατόριο του καινούργιου ξενοδοχείου «Kenshō Boutique Hotel & Suites» στον Ορνό, είναι ο επόμενος σεφ-καλεσμένος του Dinner by 2 του «Albion», που «δανείζει» τις Πέμπτες την κουζίνα του σε γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου. Το μενού που θα σερβιριστεί στις 2/2 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε την υψηλού επιπέδου δημιουργική ελληνική κουζίνα του μέσω μιας σειράς από πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις όπως το χταπόδι κονφί με παγωτό ντομάτας και υγρά ραβιόλια ελιάς, το pork belly με φρέσκα βότανα, μπουγιόν χοιρινού, πετιμέζι και yuzu, σαλιγκάρια με ξινόχοντρο, κρέμα σέσκουλο και ελαιόλαδο, κακαβιά με σφυρίδα κονφί και φύκια, κι ένα στιφάδο… με Wagyu.

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.