Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.
Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, που έκανε εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε στο εστιατόριο του καινούργιου ξενοδοχείου «Kenshō Boutique Hotel & Suites» στον Ορνό, είναι ο επόμενος σεφ-καλεσμένος του Dinner by 2 του «Albion», που «δανείζει» τις Πέμπτες την κουζίνα του σε γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου. Το μενού που θα σερβιριστεί στις 2/2 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε την υψηλού επιπέδου δημιουργική ελληνική κουζίνα του μέσω μιας σειράς από πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις όπως το χταπόδι κονφί με παγωτό ντομάτας και υγρά ραβιόλια ελιάς, το pork belly με φρέσκα βότανα, μπουγιόν χοιρινού, πετιμέζι και yuzu, σαλιγκάρια με ξινόχοντρο, κρέμα σέσκουλο και ελαιόλαδο, κακαβιά με σφυρίδα κονφί και φύκια, κι ένα στιφάδο… με Wagyu.