Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion»

Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion»

Η μυκονιάτικη… επέλαση συνεχίζεται, με το bar-restaurant του Νέου Ψυχικού να δανείζει την κουζίνα του την Πέμπτη 2/2 στο εστιατόριο «Kenshō» του ομώνυμου ξενοδοχείου στον Ορνό.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «Albion» - εικόνα 1

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, που έκανε εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε στο εστιατόριο του καινούργιου ξενοδοχείου «Kenshō Boutique Hotel & Suites» στον Ορνό, είναι ο επόμενος σεφ-καλεσμένος του Dinner by 2 του «Albion», που «δανείζει» τις Πέμπτες την κουζίνα του σε γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου. Το μενού που θα σερβιριστεί στις 2/2 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε την υψηλού επιπέδου δημιουργική ελληνική κουζίνα του μέσω μιας σειράς από πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις όπως το χταπόδι κονφί με παγωτό ντομάτας και υγρά ραβιόλια ελιάς, το pork belly με φρέσκα βότανα, μπουγιόν χοιρινού, πετιμέζι και yuzu, σαλιγκάρια με ξινόχοντρο, κρέμα σέσκουλο και ελαιόλαδο, κακαβιά με σφυρίδα κονφί και φύκια, κι ένα στιφάδο… με Wagyu.

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.