Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy»

Jazzy μουσικές, παλιό Χόλιγουντ στο ντεκόρ και καινούργιες healthy-bio επιλογές.

Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy»

Jazzy μουσικές, παλιό Χόλιγουντ στο ντεκόρ και καινούργιες healthy-bio επιλογές.

Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy» - εικόνα 1

Σε διαρκή πειραματισμό βρίσκεται το «Nice ’n’ Εasy», το βιολογικό, healthy all day bistrot που στήθηκε με το πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για το υγιεινό φαγητό και τη δημιουργική πληθωρικότητα του σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. Η πολυσυλλεκτική, εύγεστη κουζίνα του, στην πρωτοπορία των healthy-bio-alternative διατροφικών τάσεων, βάζει στην πρώτη γραμμή τις χορτοφαγικές και vegan επιλογές, προτάσεις χωρίς γλουτένη κι επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Καινούργιο πιάτο που μας άρεσε μια ζεστή σαλατούλα με τρυφερό λάχανο, όπου η ήπια γεύση του λαχανικού υποδέχεται όμορφα τη δύναμη της κεφαλλονίτικης πρέντζας (είδος τυριού) και την πικάντικη νοστιμιά από το σαλάμι Λευκάδας. Έτερο νέο πιάτο το «σπαγκέτι» από crispy κολοκυθάκι με χούμους σε ρόλο σάλτσας και ψητό αβοκάντο: η γήινη γεύση του χούμους, η ευγενική λιπαρότητα του αβοκάντο και η δροσιά του κολοκυθιού σε αρμονική συνύπαρξη. Κατά τα λοιπά, υπέροχες jazzy μουσικές, όπως πάντα, ρετρό glam με ταπετσαρία τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των χολιγουντιανών αστέρων και όλη η Αθήνα σε cool συνύπαρξη.

Ομήρου 60 & Σκουφά, ­Κολωνάκι, 2103617201. Τιμή: € 20-30.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.