Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy»

Jazzy μουσικές, παλιό Χόλιγουντ στο ντεκόρ και καινούργιες healthy-bio επιλογές.

Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy»

Jazzy μουσικές, παλιό Χόλιγουντ στο ντεκόρ και καινούργιες healthy-bio επιλογές.

Nέες συνταγές στο «Nice ‘n’ easy» - εικόνα 1

Σε διαρκή πειραματισμό βρίσκεται το «Nice ’n’ Εasy», το βιολογικό, healthy all day bistrot που στήθηκε με το πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για το υγιεινό φαγητό και τη δημιουργική πληθωρικότητα του σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. Η πολυσυλλεκτική, εύγεστη κουζίνα του, στην πρωτοπορία των healthy-bio-alternative διατροφικών τάσεων, βάζει στην πρώτη γραμμή τις χορτοφαγικές και vegan επιλογές, προτάσεις χωρίς γλουτένη κι επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Καινούργιο πιάτο που μας άρεσε μια ζεστή σαλατούλα με τρυφερό λάχανο, όπου η ήπια γεύση του λαχανικού υποδέχεται όμορφα τη δύναμη της κεφαλλονίτικης πρέντζας (είδος τυριού) και την πικάντικη νοστιμιά από το σαλάμι Λευκάδας. Έτερο νέο πιάτο το «σπαγκέτι» από crispy κολοκυθάκι με χούμους σε ρόλο σάλτσας και ψητό αβοκάντο: η γήινη γεύση του χούμους, η ευγενική λιπαρότητα του αβοκάντο και η δροσιά του κολοκυθιού σε αρμονική συνύπαρξη. Κατά τα λοιπά, υπέροχες jazzy μουσικές, όπως πάντα, ρετρό glam με ταπετσαρία τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των χολιγουντιανών αστέρων και όλη η Αθήνα σε cool συνύπαρξη.

Ομήρου 60 & Σκουφά, ­Κολωνάκι, 2103617201. Τιμή: € 20-30.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.