Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν τις Πέμπτες του Ιανουαρίου και των αρχών του Φεβρουαρίου την κουζίνα του «Albion». Το event εγκαινίασε την περασμένη Πέμπτη το μεσογειακό μενού της Αυγερίας Σταπάκη του «Principaute de Mykonos» στον Πάνορμο κι η συνέχεια γράφεται αλά ελληνικά. Την Πέμπτη 26/1 τη σκυτάλη στην κουζίνα του δημοφιλούς bar-restaurant του Νέου Ψυχικού παίρνει το «Θιώνη» του κυκλαδίτικου συγκροτήματος «Σεμέλη» στη Χώρα με την κάρτα της βραδιάς, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. να διαμορφώνει ο σεφ Σταύρος Κουστένης. Ακολουθούν στις 2/2 το «Kensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου, που έκανε δυναμικό ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι στον Ορνό με τις δημιουργικές ελληνικές γεύσεις του Γιώργου Στυλιανουδάκη, και το «Natura» του ξενοδοχείου «Leto» στις 9/2 με τον σεφ Γιώργο Κουμπούρη να βαδίζει σε σύγχρονα ελληνικά μονοπάτια. Για τις τιμές κάθε ειδικής κάρτας επικοινωνήστε με το εστιατόριο.
Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»
Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν την κουζίνα του bar-restaurant του Ψυχικού.