Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»

Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν την κουζίνα του bar-restaurant του Ψυχικού.

Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»

Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν τις Πέμπτες του Ιανουαρίου και των αρχών του Φεβρουαρίου την κουζίνα του «Albion». Το event εγκαινίασε την περασμένη Πέμπτη το μεσογειακό μενού της Αυγερίας Σταπάκη του «Principaute de Mykonos» στον Πάνορμο κι η συνέχεια γράφεται αλά ελληνικά. Την Πέμπτη 26/1 τη σκυτάλη στην κουζίνα του δημοφιλούς bar-restaurant του Νέου Ψυχικού παίρνει το «Θιώνη» του κυκλαδίτικου συγκροτήματος «Σεμέλη» στη Χώρα με την κάρτα της βραδιάς, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. να διαμορφώνει ο σεφ Σταύρος Κουστένης. Ακολουθούν στις 2/2 το «Kensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου, που έκανε δυναμικό ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι στον Ορνό με τις δημιουργικές ελληνικές γεύσεις του Γιώργου Στυλιανουδάκη, και το «Natura» του ξενοδοχείου «Leto» στις 9/2 με τον σεφ Γιώργο Κουμπούρη να βαδίζει σε σύγχρονα ελληνικά μονοπάτια. Για τις τιμές κάθε ειδικής κάρτας επικοινωνήστε με το εστιατόριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο "Junky the Foodtruck" θα φας διαφορετικό 'βρώμικο'

Το Mini Cooper που έγινε καντίνα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση βρώμικου στο κέντρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
31/03/2023

Pre & After theatre: τα εστιατόρια και μπαρ που ολοκληρώνουν τη θεατρική έξοδο

Οι προτάσεις που συμπληρώνουν τις εμπειρίες εξόδου των θεατρόφιλων λίγο πριν ανέβει η αυλαία ή όταν τα φώτα στη σκηνή σβήσουν.

Τα ελληνικά εστιατόρια της La Liste Mediterranean 2023

7 εκπρόσωποι της εστιατορικής σκηνής της χώρας βραβεύτηκαν στον έγκριτο θεσμό και σε μία νέα κατηγορία που κάνει focus στη Μεσόγειο.

Οι σεφ μίλησαν: Ο Έκτορας Μποτρίνι πιο επιδραστικός σεφ της Ελλάδας

Γιορτάζοντας φέτος τα 30 τους χρόνια, οι Χρυσοί Σκούφοι δίνουν το λόγο στους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, καλώντας τους να αναδείξουν τους συναδέλφους τους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εστιατορική πραγματικότητα της χώρας. Με τον Έκτορα Μποτρίνι στην πρώτη θέση και τους Σωτήρη Ευαγγέλου και Αθηναγόρα Κωστάκο να συμπληρώνουν τη χρυσή τριάδα της μεγάλης ψηφοφορίας, ιδού το top 10 των πιο επιδραστικών σεφ της χώρας!

Άννη Ηλιοπούλου, πώς άντεξαν για 30 χρόνια οι Χρυσοί Σκούφοι;

Η εμπνεύστρια και επικεφαλής των Χρυσών Σκούφων Άννη Ηλιοπούλου μάς θυμίζει πώς γεννήθηκε, πώς εδραιώθηκε και πώς εξελίχθηκε ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός, που εδώ και 30 χρόνια οδηγεί την εστιατορική σκηνή της Ελλάδας σε διαρκή αναβάθμιση, ωθώντας τη συνεχώς προς νέες κορυφές.

NiDo

Ολοκαίνουργιο γαστρονομικό μπαρ, που καινοτομεί στην προσέγγιση της fusion κοσμοπολίτικης κουζίνας του σερβίροντας μικρά πιάτα. Έχει ρυθμό, τρυφερότητα και σκληράδα, ό,τι πρέπει και για after office χαλάρωση και για μενού γευσιγνωσίας.

Το "Dolli’s" είναι το πιο πρόσφατο γαστρονομικό must

Ασυναγώνιστη θέα, προσεγμένη κουζίνα με δημοφιλή hit, κομψό σκηνικό, το εστιατόριο στο roof του "The Dolli at Acropolis" είναι "πρέπει" εμπειρία.