Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»

Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν την κουζίνα του bar-restaurant του Ψυχικού.

Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»

Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν τις Πέμπτες του Ιανουαρίου και των αρχών του Φεβρουαρίου την κουζίνα του «Albion». Το event εγκαινίασε την περασμένη Πέμπτη το μεσογειακό μενού της Αυγερίας Σταπάκη του «Principaute de Mykonos» στον Πάνορμο κι η συνέχεια γράφεται αλά ελληνικά. Την Πέμπτη 26/1 τη σκυτάλη στην κουζίνα του δημοφιλούς bar-restaurant του Νέου Ψυχικού παίρνει το «Θιώνη» του κυκλαδίτικου συγκροτήματος «Σεμέλη» στη Χώρα με την κάρτα της βραδιάς, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. να διαμορφώνει ο σεφ Σταύρος Κουστένης. Ακολουθούν στις 2/2 το «Kensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου, που έκανε δυναμικό ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι στον Ορνό με τις δημιουργικές ελληνικές γεύσεις του Γιώργου Στυλιανουδάκη, και το «Natura» του ξενοδοχείου «Leto» στις 9/2 με τον σεφ Γιώργο Κουμπούρη να βαδίζει σε σύγχρονα ελληνικά μονοπάτια. Για τις τιμές κάθε ειδικής κάρτας επικοινωνήστε με το εστιατόριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.