Το «Θείο Τραγί» πατάει το rewind

Μια κάρτα-γευστική ανασκόπηση με τις αγαπημένες του συνταγές σε περιμένει από την Τρίτη 24/1 έως και την Κυριακή 5/2 στα Άνω Πετράλωνα.

Το «Θείο Τραγί» πατάει το rewind

Μια κάρτα-γευστική ανασκόπηση με τις αγαπημένες του συνταγές σε περιμένει από την Τρίτη 24/1 έως και την Κυριακή 5/2 στα Άνω Πετράλωνα.

Το «Θείο Τραγί» πατάει το rewind - εικόνα 1

Λίγο προτού παρουσιάσει τον καινούργιο του κατάλογο, το «Θείο Τραγί» σταχυολογεί κάποιες από τις πιο αντιπροσωπευτικές συνταγές των προηγούμενων τριών χρόνων του στα Άνω Πετράλωνα σε μια κάρτα-γευστική ανασκόπηση που θα «τρέχει» από την Τρίτη 24/1 έως και την Κυριακή 5/2. Μπορείς να «επιστρέψεις» σε δεκατρία διαφορετικά πιάτα και γλυκά, διαλέγοντας ό,τι σου κάνει κλικ ανάμεσα σε σούπα με μαραθόριζα, μήλο, μπέικον, σφένδαμο και γαρίδα, χειμερινή σαλάτα με λαχανικά, βύνη και γιαούρτι, γλυκάδια μόσχου με τραχανά, προσούτο Δράμας και φινόκιο, κροκέτα με μοσχάρι, κολοκύθα, ανθότυρο και κρόκο Κοζάνης, λαβράκι με σταμναγκάθι, σελινόριζα και κουνουπίδι, μπανόφι, τηγανητή σοκολάτα, ρυζόγαλο…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

27/09/2022

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.