Το «Θείο Τραγί» πατάει το rewind

Μια κάρτα-γευστική ανασκόπηση με τις αγαπημένες του συνταγές σε περιμένει από την Τρίτη 24/1 έως και την Κυριακή 5/2 στα Άνω Πετράλωνα.

Το «Θείο Τραγί» πατάει το rewind

Μια κάρτα-γευστική ανασκόπηση με τις αγαπημένες του συνταγές σε περιμένει από την Τρίτη 24/1 έως και την Κυριακή 5/2 στα Άνω Πετράλωνα.

Το «Θείο Τραγί» πατάει το rewind - εικόνα 1

Λίγο προτού παρουσιάσει τον καινούργιο του κατάλογο, το «Θείο Τραγί» σταχυολογεί κάποιες από τις πιο αντιπροσωπευτικές συνταγές των προηγούμενων τριών χρόνων του στα Άνω Πετράλωνα σε μια κάρτα-γευστική ανασκόπηση που θα «τρέχει» από την Τρίτη 24/1 έως και την Κυριακή 5/2. Μπορείς να «επιστρέψεις» σε δεκατρία διαφορετικά πιάτα και γλυκά, διαλέγοντας ό,τι σου κάνει κλικ ανάμεσα σε σούπα με μαραθόριζα, μήλο, μπέικον, σφένδαμο και γαρίδα, χειμερινή σαλάτα με λαχανικά, βύνη και γιαούρτι, γλυκάδια μόσχου με τραχανά, προσούτο Δράμας και φινόκιο, κροκέτα με μοσχάρι, κολοκύθα, ανθότυρο και κρόκο Κοζάνης, λαβράκι με σταμναγκάθι, σελινόριζα και κουνουπίδι, μπανόφι, τηγανητή σοκολάτα, ρυζόγαλο…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.