Για το επόμενό του αφίερωμα στις τοπικές ελληνικές κουζίνες το εστιατόριο «Αλεξάνδρα» ανοίγει φύλλο.
Η αρχή έγινε με τα μανιτάρια τον περασμένο μήνα. Τώρα το εστιατόριο «Αλεξάνδρα», στο δεύτερό του τοπικό αφιέρωμα, που διαρκεί από τη Δευτέρα 16 μέχρι και την Παρασκευή 20/1 εστιάζει στις παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες. Η Αθηνά Χίττα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μέτσοβο κι έχει δει πάμπολλα ταψιά να μπαίνουν στη μασίνα ή στον ξυλόφουρνο προτού γίνουν οι πίτες σημαντικό μέρος και της δικής της μαγειρικής, φέρνει την εμπειρία της στην Αθήνα προσθέτοντας στο μενού τέσσερις αλμυρές –κοτόπιτα, λαχανόπιτα, ζυμαρόπιτα (η οποία λέγεται και αλευρόπιτα, και κουρκουτόπιτα, και κοσμιρή) και αρνίσια κρεατόπιτα– καθώς και δύο γλυκές συνταγές, γαλατόπιτα και κολοκυθόπιτα.