Στο «Malabar In House» με το αθηνόραμα Club

Ικανή αφορμή για αυτοκινητάδα μέχρι τη Βουλιαγμένη το ανανεωμένο, ζεστά κοσμοπολίτικο εστιατόριο με τις γεύσεις του Παναγιώτη Γιακαλή.

Στο «Malabar In House» με το αθηνόραμα Club

Ικανή αφορμή για αυτοκινητάδα μέχρι τη Βουλιαγμένη το ανανεωμένο, ζεστά κοσμοπολίτικο εστιατόριο με τις γεύσεις του Παναγιώτη Γιακαλή.

Στο «Malabar In House» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Για το gourmet (καλοκαιρινό) εστιατόριο του «The Margi», το «Patio», που βρέθηκε πρόσφατα στη λίστα του CNN με τα καινούργια εστιατόρια –μάλιστα ήταν το μόνο ελληνικό– που πρέπει να έχουν στο νου τους οι διεθνείς γαστρολάτρεις για το 2017, θα πρέπει να κάνετε μερικούς μήνες υπομονή, έχετε όμως υπόψη ότι και στο «Malabar», «Ιn house» τώρα το χειμώνα, ο πολύ καλός σεφ Παναγιώτης Γιακαλής έχει να προτείνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Στην ανανεωμένη φέτος, πάντα με ζεστά κοσμοπολίτικη αύρα σάλα του, θα δοκιμάσετε πιάτα με μεσογειακούς τόνους και εποχιακές πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου στα Καλύβια, αλλά και Rib Eye και φιλέτα ψημένα σε Josper. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20 % όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.