Στο «Malabar In House» με το αθηνόραμα Club

Ικανή αφορμή για αυτοκινητάδα μέχρι τη Βουλιαγμένη το ανανεωμένο, ζεστά κοσμοπολίτικο εστιατόριο με τις γεύσεις του Παναγιώτη Γιακαλή.

Στο «Malabar In House» με το αθηνόραμα Club

Ικανή αφορμή για αυτοκινητάδα μέχρι τη Βουλιαγμένη το ανανεωμένο, ζεστά κοσμοπολίτικο εστιατόριο με τις γεύσεις του Παναγιώτη Γιακαλή.

Στο «Malabar In House» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Για το gourmet (καλοκαιρινό) εστιατόριο του «The Margi», το «Patio», που βρέθηκε πρόσφατα στη λίστα του CNN με τα καινούργια εστιατόρια –μάλιστα ήταν το μόνο ελληνικό– που πρέπει να έχουν στο νου τους οι διεθνείς γαστρολάτρεις για το 2017, θα πρέπει να κάνετε μερικούς μήνες υπομονή, έχετε όμως υπόψη ότι και στο «Malabar», «Ιn house» τώρα το χειμώνα, ο πολύ καλός σεφ Παναγιώτης Γιακαλής έχει να προτείνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Στην ανανεωμένη φέτος, πάντα με ζεστά κοσμοπολίτικη αύρα σάλα του, θα δοκιμάσετε πιάτα με μεσογειακούς τόνους και εποχιακές πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου στα Καλύβια, αλλά και Rib Eye και φιλέτα ψημένα σε Josper. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20 % όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.