Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s - εικόνα 1

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ του Yoleni’s Flagship store μπαίνουν στη θέση τους και το πρώτο ελληνικό οlive oil bar, για το οποίο μας είχαν μιλήσει οι δημιουργοί του ηλεκτρονικού delicatessen Yoleni’s (www.yolenis.com), στον τρίτο όροφο του πολυχώρου της Σόλωνος είναι πλέον γεγονός. Ο καινούργιος χώρος, σε συνεργασία με την εταιρεία Gaea, έχει στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό σε σχέση με το ποιοτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μέσω μιας ωριαίας διαδραστικής παράστασης, ενώ έχει προβλεφθεί και μια πιο σύντομη παρουσίαση με τη χρήση ατομικών tablets, επίσης interactive λογικής. Τα σεμινάρια γίνονται κατόπιν κράτησης από Τρίτη μέχρι και Κυριακή, στις 11.30 π.μ. και στις 5.30 μ.μ. (5 άτομα μίνιμουμ, € 24 το άτομο), και περιλαμβάνουν στοιχεία για τα οφέλη του ελαιόλαδου, γευσιγνωσία σε ποτήρι/hot potato test, συγκριτική δοκιμή προϊόντων με και άνευ ελαιόλαδου και κλείνουν με μια σοκολατένια έκπληξη. Τις ίδιες ημέρες, στις 8.30 μ.μ., υπάρχει η δυνατότητα –επίσης κατόπιν κράτησης– ενός δείπνου/σεμιναρίου γευσιγνωσίας (5 άτομα μίνιμουμ, € 55 το άτομο), πάντα με το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, συνοδεία τεσσάρων κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου ή της μπίρας Νήσος. (Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223600)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.