Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s - εικόνα 1

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ του Yoleni’s Flagship store μπαίνουν στη θέση τους και το πρώτο ελληνικό οlive oil bar, για το οποίο μας είχαν μιλήσει οι δημιουργοί του ηλεκτρονικού delicatessen Yoleni’s (www.yolenis.com), στον τρίτο όροφο του πολυχώρου της Σόλωνος είναι πλέον γεγονός. Ο καινούργιος χώρος, σε συνεργασία με την εταιρεία Gaea, έχει στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό σε σχέση με το ποιοτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μέσω μιας ωριαίας διαδραστικής παράστασης, ενώ έχει προβλεφθεί και μια πιο σύντομη παρουσίαση με τη χρήση ατομικών tablets, επίσης interactive λογικής. Τα σεμινάρια γίνονται κατόπιν κράτησης από Τρίτη μέχρι και Κυριακή, στις 11.30 π.μ. και στις 5.30 μ.μ. (5 άτομα μίνιμουμ, € 24 το άτομο), και περιλαμβάνουν στοιχεία για τα οφέλη του ελαιόλαδου, γευσιγνωσία σε ποτήρι/hot potato test, συγκριτική δοκιμή προϊόντων με και άνευ ελαιόλαδου και κλείνουν με μια σοκολατένια έκπληξη. Τις ίδιες ημέρες, στις 8.30 μ.μ., υπάρχει η δυνατότητα –επίσης κατόπιν κράτησης– ενός δείπνου/σεμιναρίου γευσιγνωσίας (5 άτομα μίνιμουμ, € 55 το άτομο), πάντα με το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, συνοδεία τεσσάρων κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου ή της μπίρας Νήσος. (Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223600)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.