Η κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στο Φάληρο ανοίγει από τις 24/12 έως και τις 6/1 μια μεγάλη βεντάλια γιορτινών πιάτων με τοπικά χρώματα και υλικά.
Είναι η τρίτη χρονιά που οι «Μαγικές Κατσαρόλες» αντί να προτείνουν set menus για τα ρεβεγιόν, προτιμούν άλλη οδό: συνθέτουν μια πλούσια κάρτα που «τρέχει» καθημερινά από τις 24/12 μέχρι τις 6/1 και από την οποία επιλέγεις ό,τι σου κάνει κλικ. Στο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου τριγύρω λαμπυρίζουν φωτάκια και στον κατάλογο... λάμπουν σούπα με πατάτα και πράσο και πολύ αρωματική τρούφα Χολομώντα, πατέ από τρία διαφορετικά συκωτάκια με Vinsanto και φιστίκι Αιγίνης και νοστιμιές της κατσαρόλας συνδεδεμένες με τα χειμωνιάτικα και τα γιορτινά τραπέζια, στις οποίες η κουζίνα όλο και βάζει την πινελιά της, όπως φραγκόκοτα Γρεβενών με παραδοσιακή γέμιση και πατατούλες, «αριστοκρατικό» στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια και δαμάσκηνα ή φασιανός μαγειρεμένος με αφρώδες κρασί από το Αμύνταιο, σερβιρισμένος με ατζέμ πιλάφι, ρόδι, κουκουνάρι και σταφίδες. Μαζί τους θα βρεις και άλλα πιάτα για κάθε... όρεξη, από μερακλίδικο μιλφέιγ με πικάντικο μοσχαρίσιο παστουρμά και τραγανά φύλλα γιουφκά μέχρι ένα μπέργκερ αλά ελληνικά, με βουβαλίσιο μπιφτέκι, μπέικον μαύρου χοίρου, μανιτάρια και γραβιέρα Νάξου. Μόνο για τις 24, 25, 26, 31/12, 1/1 και 6/1 η ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο είναι € 30.