Το Varoulko Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις γιορτινές σάλες του και με ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας, η οποία φέτος δημιούργησε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μενού με εμπνευσμένες γεύσεις από τη θάλασσα και όχι μόνο, με πιάτα όπως σούπα αγκινάρας Ιερουσαλήμ με κάστανο, τρούφα και brioche, καραβίδες σε λάχανο savoy και foie gras, μπαρμπούνι με σπαγγέτι λαχανικών και ζωμό με σαφράν, αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο με αραβικό κους κους και σελινόριζα και για τους λάτρεις των γλυκών, σφαίρα σοκολάτας με μους Gianduja, φουντούκι και sorbet φραμπουάζ.
Συνοδευτικό επιδόρπιο οι δύο σπάνιες εκλεκτές ποικιλίες της Nespresso Nepal Lamjung με προέλευση τους πρόποδες των Ιμαλαΐων & Kilimanjaro Peaberry από τις απομακρυσμένες πλαγιές του όρους Κιλιμάντζαρο, που σερβίρονται μόνο σε βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.