Τα πρώτα κεφάλαια της ιστορίας του τα έγραψε στη Δροσιά πριν από μια εικοσαετία και βάλε, η μυκονιάτικη εκδοχή ακολούθησε πριν από επτά χρόνια και τώρα ο «Koursaros» έπιασε και Κολωνάκι, σε έναν πολυτελή χώρο με αστικό χαρακτήρα, μαρμάρινες επιφάνειες, λιτό στιλ και στοιχεία εκμοντερνισμένης art deco. Η θαλασσινή κουζίνα του έχει διεθνή αντίληψη και συνδυάζει κλασικούς και σύγχρονους τόνους –από ταραμά με αβγοτάραχο Μεσολογγίου σε καραβιδόψιχα τεμπούρα και από λαβράκι σοτέ με σπαράγγια και πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ μέχρι ψητό ψάρι–, ενώ ο Ιάπωνας σεφ Take, τον οποίο πετύχαμε το καλοκαίρι στο εστιατόριο της Μυκόνου, έχει αναλάβει το sushi menu. Περισσότερα για τις επιδόσεις του, μόλις το δοκιμάσουμε.
«Koursaros»… Κολωνάκι edition
Το επόμενο κεφάλαιο για το θαλασσινό εστιατόριο, που έχει ήδη στο ενεργητικό του Δροσιά και Μύκονο γράφεται Ομήρου & Βησσαρίωνος γωνία.