«Koursaros»… Κολωνάκι edition

Το επόμενο κεφάλαιο για το θαλασσινό εστιατόριο, που έχει ήδη στο ενεργητικό του Δροσιά και Μύκονο γράφεται Ομήρου & Βησσαρίωνος γωνία.

«Koursaros»… Κολωνάκι edition

Τα πρώτα κεφάλαια της ιστορίας του τα έγραψε στη Δροσιά πριν από μια εικοσαετία και βάλε, η μυκονιάτικη εκδοχή ακολούθησε πριν από επτά χρόνια και τώρα ο «Koursaros» έπιασε και Κολωνάκι, σε έναν πολυτελή χώρο με αστικό χαρακτήρα, μαρμάρινες επιφάνειες, λιτό στιλ και στοιχεία εκμοντερνισμένης art deco. Η θαλασσινή κουζίνα του έχει διεθνή αντίληψη και συνδυάζει κλασικούς και σύγχρονους τόνους –από ταραμά με αβγοτάραχο Μεσολογγίου σε καραβιδόψιχα τεμπούρα και από λαβράκι σοτέ με σπαράγγια και πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ μέχρι ψητό ψάρι–, ενώ ο Ιάπωνας σεφ Take, τον οποίο πετύχαμε το καλοκαίρι στο εστιατόριο της Μυκόνου, έχει αναλάβει το sushi menu. Περισσότερα για τις επιδόσεις του, μόλις το δοκιμάσουμε.

«Koursaros»… Κολωνάκι edition - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.