Aνανεωμένο και έξτρα γλυκό το «GB Corner Gifts & Flavors»

Ανακαινισμένο, στη διάσημη «γωνιά» του απέναντι από την πλατεία Συντάγματος, το κομψό shop της «Μεγάλης Βρεταννίας» είναι γεμάτο ιδέες για δώρα, κι έχει πλέον τη δική του... boutique patisserie.

Aνανεωμένο και έξτρα γλυκό το «GB Corner Gifts & Flavors»

Ανακαινισμένο, στη διάσημη «γωνιά» του απέναντι από την πλατεία Συντάγματος, το κομψό shop της «Μεγάλης Βρεταννίας» είναι γεμάτο ιδέες για δώρα, κι έχει πλέον τη δική του boutique patisserie.

Aνανεωμένο και έξτρα γλυκό το «GB Corner Gifts & Flavors» - εικόνα 1

Και μόνο το πέρασμα από το υπέροχα στολισμένο λόμπι της «Μεγάλης Βρεταννίας» φτάνει για να παρασυρθείς στο παραμύθι των Χριστουγέννων, υπάρχει όμως κι η είσοδος πάνω στην Πανεπιστημίου. Από όπου και να βρεθείτε στο πρόσφατα ανακαινισμένο «GB Corner Gifts & Flavors», το βλέμμα σας θα τραβήξουν εκτός από τα γυναικεία ρούχα Zeus+Dione, τα προϊόντα Brunello Cucinelli, τα macarons σε κλασικές και πιο ασυνήθιστες γεύσεις από τους ζαχαροπλάστες της «Μεγάλης Βρεταννίας» και οι καινούργιες βιτρίνες που κρύβουν μια συλλογή… υψηλής ζαχαροπλαστικής.

Aνανεωμένο και έξτρα γλυκό το «GB Corner Gifts & Flavors» - εικόνα 2

Θα διαλέξετε λοιπόν ανάμεσα σε Tarte Tentation, Expression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, σπιρτόζικη Tarte Citron, Monte Cristo και άλλες γλυκιές δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του αναγνωρισμένου Γάλλου chef-patissier Arnaud Larher, ο οποίος συνεργάζεται από τον Ιούλιο που μας πέρασε με το ξενοδοχείο. Μαζί τους, θα βρείτε και τις περίφημες σοκολάτες και τα σοκολατάκια του αλλά και αφράτα κέικ για το απογευματινό σας τσάι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.