«Μargi», sweet «Μargi»

Στο κομψό ξενοδοχείο της αθηναϊκής ριβιέρας οι γιορτές έρχονται… γλυκά με ένα pop up κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου και με απογευματινό τσάι.

«Μargi», sweet «Μargi»

Στο κομψό ξενοδοχείο της αθηναϊκής ριβιέρας οι γιορτές έρχονται… γλυκά με ένα pop up κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου και με απογευματινό τσάι.

«Μargi», sweet «Μargi» - εικόνα 1

Μαρμελάδες, μπισκότα, σοκολατένιες μπάλες, πανετόνε, αστέρια Gianduja και δεντράκια, μελομακάρονα και κουραμπίεδες: το pop up κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου έχει επιστρέψει αυτές τις γιορτές στο «The Margi». Εκτός του να ψωνίσετε για δώρο ή για το σπίτι περνώντας από lobby του ξενοδοχείου το οποίο έχει μεταμορφώσει το μαγικό ραβδί της ζαχαροπλαστικής, μπορείτε να καθίστε, από τις 3.30 μέχρι τις 7 μ.μ. και για ένα αχνιστό απογευματινό τσάι ή κάποιο άλλο αφέψημα. Eμφανίζεται κομψότατο με τριπλό stand γλυκών της επιλογής σας τυλιγμένο σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έχετε όμως και τη δυνατότητα να διαλέξετε και αυτόνομα (a la carte) από το ειδικό μενού σαντουιτσάκια, scones σε πολλές διαφορετικές γεύσεις, μίνι εκλέρ, μπράουνις, μακαρόν και ταρτάκια, όπως και σοκολάτα, ζεστό κρασί και κοκτέιλ.

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 2108929000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
30/09/2022

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.