Το πολυσυζητημένο concept της Θεσσαλονίκης που γνώρισε στον… πλανήτη το μπουγατσάν, ένα μιξάζ μπουγάτσας και κρουασάν του οποίου η πατρότητα ανήκει στον fool blogger Δημήτρη Κοπαράνη, ήρθε κι εδώ. Το «Estrella» μας συστήνεται στο αναδιαμορφωμένο ισόγειο και στον ημιώροφο ενός νεοκλασικού στον πεζόδρομο της Ρόμβης παρέα με πολλές πληθωρικές προτάσεις για πρωινό και brunch, όπως ομελέτες, αβγά στους 64ºC, πίτσα σε ζύμη από κουλούρι Θεσσαλονίκης με μπέικον, ουγγαρέζα, γραβιέρα και δύο τηγανητά αβγά, burgers, αλμυρά και γλυκά pancakes, αλλά κι έξτρα πιάτα όπως μια καρμπονάρα με ελληνικά συστατικά ή μια χοιρινή πανσέτα με πουρέ και… σπασμένα Doritos. Στην αθηναϊκή του εκδοχή έχει και μπαρ στο πίσω κομμάτι του, που προτείνει οκτώ διαφορετικά κοκτέιλ. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ.
«Εstrella»: και η Αθήνα μπουγατσάν
Το concept της Θεσσαλονίκης που, μεταξύ άλλων, έκανε χιτ ένα μιξάζ μπουγάτσας και κρουασάν ήρθε κι εδώ, στον πεζόδρομο της Ρόμβης.