«Εstrella»: και η Αθήνα μπουγατσάν

Το concept της Θεσσαλονίκης που, μεταξύ άλλων, έκανε χιτ ένα μιξάζ μπουγάτσας και κρουασάν ήρθε κι εδώ, στον πεζόδρομο της Ρόμβης.

«Εstrella»: και η Αθήνα μπουγατσάν

Το πολυσυζητημένο concept της Θεσσαλονίκης που γνώρισε στον… πλανήτη το μπουγατσάν, ένα μιξάζ μπουγάτσας και κρουασάν του οποίου η πατρότητα ανήκει στον fool blogger Δημήτρη Κοπαράνη, ήρθε κι εδώ. Το «Estrella» μας συστήνεται στο αναδιαμορφωμένο ισόγειο και στον ημιώροφο ενός νεοκλασικού στον πεζόδρομο της Ρόμβης παρέα με πολλές πληθωρικές προτάσεις για πρωινό και brunch, όπως ομελέτες, αβγά στους 64ºC, πίτσα σε ζύμη από κουλούρι Θεσσαλονίκης με μπέικον, ουγγαρέζα, γραβιέρα και δύο τηγανητά αβγά, burgers, αλμυρά και γλυκά pancakes, αλλά κι έξτρα πιάτα όπως μια καρμπονάρα με ελληνικά συστατικά ή μια χοιρινή πανσέτα με πουρέ και… σπασμένα Doritos. Στην αθηναϊκή του εκδοχή έχει και μπαρ στο πίσω κομμάτι του, που προτείνει οκτώ διαφορετικά κοκτέιλ. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Estrella Athens

Ρόμβης 24Α, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.