Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου

Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου

Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου - εικόνα 1

Οι κρεατομανείς της πόλης ακονίζουν εδώ και καιρό τα μαχαίρια τους περιμένοντας το νέο, διπλής κατεύθυνσης project της Φάρμας Μπράλου, που αποκτά πια δεύτερη έδρα στην Αθήνα μετά από το πρότυπο χασάπικο της Κηφισιάς. Στον πρώτο όροφο του γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store, ο οποίος κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα στη Σόλωνος, έχει δημιουργηθεί ένα μοντέρνου στιλ steak bar, πες το και χασαποταβέρνα νέας εποχής, σε γευστική επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου, όπου το κρέας θα το διαλέγεις από το κρεοπωλείο και θα το τρως στο εστιατόριο χωρίς έξτρα χρέωση.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου - εικόνα 2

Τα Τ-bone και rib eye, το μαύρο χοίρο, τα παϊδάκια ή το κοτόπουλο –με διαφορετικές ράτσες, κοπές, ωριμάνσεις, η φάρμα είναι κανονικός ναός του κρέατος– θα προλογίζουν τα ορεκτικά του μενού (λόγου χάρη βοδινό ταρτάρ, μους από μοσχαρίσιο συκώτι, με μέλι, θυμάρι και αλάτι, κρεατόπιτα της ώρας με πρόβειο γιαούρτι, σπιτική μπομπότα με αγελαδινό βούτυρο) και τα εναλλασσόμενα πιάτα του δίσκου. Θα επανέλθουμε σύντομα με τις γευστικές μας εντυπώσεις.

Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223629. Δευτέρα κλειστά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.