Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.
Οι κρεατομανείς της πόλης ακονίζουν εδώ και καιρό τα μαχαίρια τους περιμένοντας το νέο, διπλής κατεύθυνσης project της Φάρμας Μπράλου, που αποκτά πια δεύτερη έδρα στην Αθήνα μετά από το πρότυπο χασάπικο της Κηφισιάς. Στον πρώτο όροφο του γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store, ο οποίος κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα στη Σόλωνος, έχει δημιουργηθεί ένα μοντέρνου στιλ steak bar, πες το και χασαποταβέρνα νέας εποχής, σε γευστική επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου, όπου το κρέας θα το διαλέγεις από το κρεοπωλείο και θα το τρως στο εστιατόριο χωρίς έξτρα χρέωση.
Τα Τ-bone και rib eye, το μαύρο χοίρο, τα παϊδάκια ή το κοτόπουλο –με διαφορετικές ράτσες, κοπές, ωριμάνσεις, η φάρμα είναι κανονικός ναός του κρέατος– θα προλογίζουν τα ορεκτικά του μενού (λόγου χάρη βοδινό ταρτάρ, μους από μοσχαρίσιο συκώτι, με μέλι, θυμάρι και αλάτι, κρεατόπιτα της ώρας με πρόβειο γιαούρτι, σπιτική μπομπότα με αγελαδινό βούτυρο) και τα εναλλασσόμενα πιάτα του δίσκου. Θα επανέλθουμε σύντομα με τις γευστικές μας εντυπώσεις.
Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223629. Δευτέρα κλειστά.