Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου

Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου

Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου - εικόνα 1

Οι κρεατομανείς της πόλης ακονίζουν εδώ και καιρό τα μαχαίρια τους περιμένοντας το νέο, διπλής κατεύθυνσης project της Φάρμας Μπράλου, που αποκτά πια δεύτερη έδρα στην Αθήνα μετά από το πρότυπο χασάπικο της Κηφισιάς. Στον πρώτο όροφο του γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store, ο οποίος κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα στη Σόλωνος, έχει δημιουργηθεί ένα μοντέρνου στιλ steak bar, πες το και χασαποταβέρνα νέας εποχής, σε γευστική επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου, όπου το κρέας θα το διαλέγεις από το κρεοπωλείο και θα το τρως στο εστιατόριο χωρίς έξτρα χρέωση.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου - εικόνα 2

Τα Τ-bone και rib eye, το μαύρο χοίρο, τα παϊδάκια ή το κοτόπουλο –με διαφορετικές ράτσες, κοπές, ωριμάνσεις, η φάρμα είναι κανονικός ναός του κρέατος– θα προλογίζουν τα ορεκτικά του μενού (λόγου χάρη βοδινό ταρτάρ, μους από μοσχαρίσιο συκώτι, με μέλι, θυμάρι και αλάτι, κρεατόπιτα της ώρας με πρόβειο γιαούρτι, σπιτική μπομπότα με αγελαδινό βούτυρο) και τα εναλλασσόμενα πιάτα του δίσκου. Θα επανέλθουμε σύντομα με τις γευστικές μας εντυπώσεις.

Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223629. Δευτέρα κλειστά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.