Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant

H Eλ Γκρέκο, μια εταιρία με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στις συσκευές υγραερίου, παρουσίασε την Πολυεστία Ελ Γκρέκο, ένα πολύ ιδιαίτερο εργαλείο –αξεσουάρ της κουζίνας.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant

H Eλ Γκρέκο, μια μάρκα με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στις συσκευές υγραερίου, παρουσίασε την Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, ένα πολύ ιδιαίτερο εργαλείο –αξεσουάρ της κουζίνας.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 1
Ή Άρτεμις Τζίτζη, συντονίστρια της εκδήλωσης, παρακολουθεί τον σεφ Αλέξανδρο Κοσσυβάκη να μαγειρεύει ταυτοχρόνως σε τρεις Πολυεστίες Ελ Γκρέκο®!

H Eλ Γκρέκο, μία μάρκα με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στις συσκευές υγραερίου, παρουσίασε την Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, ένα πολύ ιδιαίτερο εργαλείο –αξεσουάρ της κουζίνας, στους δημοσιογράφους γεύσης και στους food bloggers, και με συντονιστή επικοινωνίας το «α» σε ένα πεντανόστιμο live cooking στο ξεχωριστό εστιατόριο Chefi the Restaurant στο Χαλάνδρι.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 2
Απορροφημένοι οι καλεσμένοι στην εκδήλωση, παρακολουθούν το live cοοking στην Πολυεστία Ελ Γκρέκο

Η συνάντηση γνωριμίας έγινε στην όμορφη αυλή του εστιατορίου μέσα στον καταπράσινο κήπο του, όπου ειδικά για την περίσταση είχε στηθεί ένας μεγάλος πάγκος εξοπλισμένος αποκλειστικά με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο®. Ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Κοσσυβάκης σε μια επίδειξη εμπειρίας και τεχνικής, δημιούργησε μπροστά στους καλεσμένους μια σειρά από γκουρμέ πιάτα δουλεύοντας ταυτοχρόνως σε τρεις Πολυεστίες Ελ Γκρέκο®, επιδεικνύοντας στην πράξη τα πλεονεκτήματα και τη χρηστικότητα της εξίσου …ταλαντούχου συσκευής!

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 3
Ο κ. Άνθιμος Δημητριάδης, CEO της εταιρίας Resoul Ελλάς ΑΕ που έχει κάτω από την αιγίδα της και την Ελ Γκρέκο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Άνθιμος Δημητριάδης, CEO της εταιρίας Resoul Ελλάς ΑΕ που έχει κάτω από την αιγίδα της και την Ελ Γκρέκο. Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε τις πολλές καινοτομίες του προϊόντος που διασφαλίζουν ταχύτητα, ευκολία, σιγουριά και πρακτικότητα και τόνισε ότι η μάρκα Ελ Γκρέκο έφερε μεγάλη ανάπτυξη στην αγορά των συσκευών και φιαλιδίων υγραερίου εισάγοντας σε αυτήν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 4
«Η φιλοσοφία μας είναι να μετατρέπουμε τις λίγες πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης σε δημιουργικές και αναζωογονητικές εμπειρίες» τόνισε ο κ. Άνθιμος Δημητριάδης, CEO της εταιρίας Resoul Ελλάς ΑΕ

«Η βασική φιλοσοφία της εταιρίας, είναι να προσφέρει στον καταναλωτή καινοτόμες, καλαίσθητες, σίγουρες και πρακτικές λύσεις, με τις οποίες μπορεί να μετατρέψει τις πολύτιμες αλλά περιορισμένες στιγμές χαλάρωσης που διαθέτουμε, σε δημιουργικές και αναζωογονητικές εμπειρίες» τόνισε ο κ. Δημητριάδης και τα γαργαλιστικά αρώματα των πιάτων που ετοιμάστηκαν στην Πολυεστία Ελ Γκρέκο® από το σεφ σε χρόνο ρεκόρ, ήταν αρκετά για να καταλάβουμε στην πράξη τα λόγια του.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 5
Το πεντανόστιμο πιάτο του σεφ Αλέξανδρου Κοσσυβάκη «Σολομός με σόγια, πορτοκάλι και σπανάκι» 

Περνώντας από συνταγή σε συνταγή και εναλλάσσοντας τα τηγάνια με τις κατσαρόλες και τα κατσαρολάκια και αυξομειώνοντας ακαριαία την ένταση της φωτιάς, ο σεφ κατόρθωσε να μαγειρέψει 5 υπέροχα πιάτα σε 45 λεπτά –«Aλμυρά πανκέικς με γαλοπούλα και γραβιέρα», «Κριθαρότο με μύδια ούζο και λαχανικά», «Σολομός με σόγια, πορτοκάλι και σπανάκι» και «Φριτάτα μανιταριών» ενώ η Άρτεμις Τζίτζη, κριτικός γεύσης και γευσιγνώστης του «α», συντόνιζε την παρουσίαση .

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 6
Ο κ. Θάνος Σχίζας Marketing & Creative Category Manager του προϊόντος, εξηγεί τα πολλά πλεονεκτήματα της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο

Καθώς η μαγειρική επίδειξη του ταλαντούχου σεφ έφθανε στο τέλος της, το λόγο πήρε ο κ. Θάνος Σχίζας Marketing & Creative Category Manager της Resoul Ελλάς AE για μια συνοπτική παρουσίαση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο®: εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση της Βάσης Ελ Γκρέκο ® μόνο με 2 κινήσεις με το σύστημα Easy Clic Plus®, σύστημα 2 αυτόνομων καυστήρων που φθάνουν σε ισχύ τα 2850 watt, ειδικός σχεδιασμός για μεγάλη ευστάθεια, κουμπί πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα και ειδικά σχεδιασμένος μοχλός παροχής αερίου για περισσότερη σιγουριά.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 7
Η event manager του «α» κ. Εβίτα Μαρκοπούλου τη στιγμή της κλήρωσης των τεσσάρων τυχερών που κέρδισαν από μια Πολυεστία Ελ Γκρέκο®

Το ενδιαφέρον χτύπησε κόκκινο τη στιγμή της κλήρωσης του διαγωνισμού που είχε οργανωθεί από το athinorama umami με έπαθλο 4 Πολυεστίες Ελ Γκρέκο®, όταν η event manager του «α» Εβίτα Μαρκοπούλου κάλεσε τους 8 νικητές να κληρώσουν ανάμεσά τους 4 υπερτυχερούς.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 8
ορεκτικά finger foods από την ομάδα της κουζίνας του εστιατορίου Chefi the restaurant

Χειροκροτήματα, συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν το εντυπωσιακό δώρο, δωράκια για όλους τους καλεσμένους και γκραν φινάλε, το υπέροχο φαγητό: όλα τα πιάτα που είχε μαγειρέψει ο σεφ στην Πολυεστία Ελ Γκρέκο® συν μια σειρά από φινετσάτα finger foods που δημιούργησε με την ομάδα του –« Κροστίνι με καπνιστή μελιτζάνα και καρύδι», «Καναπέ με προσιούτο με μους μανούρι», «Ριζότο χωριάτικη σαλάτα», «Κοτόπουλο ταντούρι» και για επιδόρπιο, «Τιραμισού με μπισκότο oreo» και «Milles feuilles μους πορτοκάλι».

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 9
Η κ. Εριέτα Κουκίου, Marketing, Trade Marketing & Creative Brand Manager Home της Resoul Eλλάς Α.Ε., για ένα ποτήρι ποντς, στο μπαρ που είχε στηθεί στον καταπράσινο κήπο του εστιατορίου

Με ένα ποτήρι παγωμένο λευκό κρασί στο χέρι, μια σαγκρία, ένα non alcoholic fruit punch από το μπαρ που είχε στηθεί στη μια άκρη του πολύ κομψού και ρομαντικού κήπου του Chefi the Restaurant, η εκδήλωση για το ντεμπούτο της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στον κόσμο των media άργησε να τελειώσει, αφού όλοι οι παρόντες, τα στελέχη της Resoul Ελλάς Α.Ε., οι καλεσμένοι δημοσιογράφοι, οι νικητές και οι άνθρωποι του «α», απολάμβαναν την ωραία βραδιά που είχε πλέον χαρακτήρα κοκτέιλ πάρτυ καθώς η ατμόσφαιρα είχε ζεσταθεί και η διάθεση για socializing παρουσίαζε σαφώς ανοδικές τάσεις.

Παρουσίαση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® στο Chefi the Restaurant - εικόνα 10

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.