Η αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες «Ζυθογνωσία» δίνει ραντεβού στους φίλους του λυκίσκου και της βύνης στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/10 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 μ.μ. Ποιοτικές ελληνικές (που ανθίζουν τα τελευταία χρόνια) και ξένες ετικέτες που καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους μπίρας, ενδιαφέρουσες γευστικές δοκιμές –π.χ. «Μπίρες εσοδείας και παλαίωσης», η «Μπίρα και τυρί», η αντιπαράθεση «Greece vs Rest of the World»- καθώς επίσης και γκουρμέ street food από τον σεφ Ηλία Σκουλά στο pop-up εστιατόριο του χώρου (μια πρώτη γεύση του νέου του concept «Burgers and Buns»), περιμένουν το ζυθόφιλο κοινό στην έκθεση που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την Vinetum. Η είσοδος κοστίζε €10 (το εισιτήριο ισχύει και για τις δύο ημέρες της έκθεσης). Το πλήρες πρόγραμμα στο www.zythognosia.gr
Ζυθογνωσία στο Ζάππειο
Η αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες «Ζυθογνωσία» δίνει ραντεβού στους φίλους του λυκίσκου και της βύνης στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/10.