Ζυθογνωσία στο Ζάππειο

Η αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες «Ζυθογνωσία» δίνει ραντεβού στους φίλους του λυκίσκου και της βύνης στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/10.

Ζυθογνωσία στο Ζάππειο

Η αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες «Ζυθογνωσία» δίνει ραντεβού στους φίλους του λυκίσκου και της βύνης στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/10 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 μ.μ. Ποιοτικές ελληνικές (που ανθίζουν τα τελευταία χρόνια) και ξένες ετικέτες που καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους μπίρας, ενδιαφέρουσες γευστικές δοκιμές –π.χ. «Μπίρες εσοδείας και παλαίωσης», η «Μπίρα και τυρί», η αντιπαράθεση «Greece vs Rest of the World»- καθώς επίσης και γκουρμέ street food από τον σεφ Ηλία Σκουλά στο pop-up εστιατόριο του χώρου (μια πρώτη γεύση του νέου του concept «Burgers and Buns»), περιμένουν το ζυθόφιλο κοινό στην έκθεση που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την Vinetum. Η είσοδος κοστίζε €10 (το εισιτήριο ισχύει και για τις δύο ημέρες της έκθεσης). Το πλήρες πρόγραμμα στο www.zythognosia.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.