Άνοιξε για λίγο το περασμένο καλοκαίρι το «A little taste of home», αλλά το επίσημο ντεμπούτο του το κάνει τώρα το φθινόπωρο, προσθέτοντας τη δική του νότα στην παρτιτούρα του Γκαζιού. Χουνκιάρ μπεγεντί, αραβικό faatah, που είναι κοτόπουλο με πίτα, ρύζι, σος από ταχίνι και κάσιους, επίσης αραβικά κεφτεδάκια με σος κερασιού, αρνάκι με κους κους στο ταζίν, noodles με λαχανικά και μανιτάρια shiitake και γιουβέτσι με γαρίδες είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που προτείνει ο Σύριος σεφ στο μικρό, όμορφο αυτό εστιατόριο, που έχει ως κεντρική του ιδέα τον τρόπο που το φαγητό κινητοποιεί νοσταλγία και οικειότητα και σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου ακόμη κι όταν είσαι μακριά του –όταν ταξιδεύεις λόγου χάρη, ή όταν για λίγο ή πολύ ζεις αλλού.
Το σκεπτικό του θα το διαβάσετε στον τοίχο-μαυροπίνακα, πάνω από έναν γκρι καναπέ με λαχανί μαξιλαράκια, οι γεύσεις θα αλλάζουν συχνά και μπορείς να τους ζητήσεις να σου φτιάξουν κάτι που έχεις αγαπήσει σε κάποιο σημείο του κόσμου – μια παρέα πριν από λίγες μέρες αιτήθηκε... μπορς. Περισσότερα για το στιλ και τις επιδόσεις του θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.