Ανανεωμένη η «Έλη του Κλου»

Το καινούργιο look του πάει πολύ: το Σάββατο 8/10 το café-bar των Βριλησσίων γιορτάζει τη νέα του ταυτότητα με μια live εμφάνιση των Jokers.

Ανανεωμένη η «Έλη του Κλου»

Η πρώτη «Έλη του Κλου» ήταν το καφενείο του προπάππου της Ελένης, Πέτρου Κούλογλου, στο Κορδελιό. Μπορεί να μην το είδε ποτέ, βάφτισε όμως, 130 χρόνια μετά, το δικό της στέκι στα Βριλήσσια με το ίδιο όνομα. Τώρα, τέσσερα χρόνια από τη μέρα που η αθηναϊκή «Έλη του Κλου» άνοιξε τις πόρτες της, το στόρι συνεχίζεται με τη δισέγγονη Νάντια να μας ξανασυστήνει, ανανεωμένο, το χώρο, που με μπλε χρώμα, γκρι τσιμέντο, αντίκες, χαλκοσωλήνες στην οροφή κι ένα πατάρι-playroom, είναι φιλικά χαλαρός, κι έχει προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας: καφέ, τσάγια, αφεψήματα και κλουλεμονάδα, σαλάτες, πίτσα, ποικιλίες και τάπας αργότερα, ποτά και κοκτέιλ, κλασικά και μη. Τη νέα της ταυτότητα τη γιορτάζει με μια live εμφάνιση των Jokers και την ανάλογη ροκ διάθεση το Σάββατο 8/10 μετά τις 9 μ.μ. Ακολουθούν όμως κι άλλα «ζωντανά» σαββατόβραδα, έντεχνα, jazz, swing, latin, καθώς επίσης και θεματικά DJ sets τις Παρασκευές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

27/03/2023

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".

Ταβέρνα του Κατσόγιαννου

Η παλαιότερη ταβέρνα της Δραπετσώνας αποπνέει μια γοητευτική και αυθόρμητα σκηνογραφημένη παλιομοδίτικη νοσταλγία. Λειτουργεί από το 1930 και μαγειρεύει πολύ νόστιμα.