«La Suite Lounge»: Το μενού του καφέ

Παγκόσμια ημέρα του καφέ η 1η Οκτωβρίου, και το εστιατόριο του «St. George Lycabettus» του αφιερώνει ένα ολόκληρο μενού.

«La Suite Lounge»: Το μενού του καφέ

Παγκόσμια ημέρα του καφέ η 1η Οκτωβρίου, και το εστιατόριο του «St. George Lycabettus» του αφιερώνει ένα ολόκληρο μενού.

«La Suite Lounge»: Το μενού του καφέ - εικόνα 1

Ένα κοκτέιλ καφέ θα σε καλωσορίζει και θα σε βάζει στο κλίμα του ειδικού μενού αυτού του Σαββάτου στο «La Suite Lounge». Για τη συνέχεια ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος έχει προγραμματίσει cappuccino κολοκύθας με πέρλες καφέ, μια τριλογία αρνιού που έχει κι εκείνη την πινελιά καφέ (παϊδάκι σοτέ, αρνί παναρισμένο με φιστίκι Αιγίνης και αρνί σιγομαγειρεμένο, αρωματισμένο με βασιλικό, με σάλτσα από espresso) και μια τάρτα με ανθότυρο, λεμόνι και παγωτό βανίλιας με σάλτσα καραμέλας και ελληνικού καφέ, με το μενού-αφιέρωμα στον καφέ (€ 29 το άτομο), που έχει την 1η Οκτωβρίου παγκοσμίως την τιμητική του, να κλείνει, τι άλλο, καφές, παρέα με ένα σφηνάκι από κρέμα espresso.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.