«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά: τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά. Τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο που στέγαζε τελευταία τη «Σκάντζα»), με την ίδια φιλοσοφία: ρουστίκ βάση με μοντέρνα στοιχεία και αρκετά προϊόντα μικρών παραγωγών στα πιάτα – κασιώτικη σιτάκα με χωριάτικες ταλιατέλες από τα Γιάννενα, τυριά από τη Νάξο και την Κρήτη, μανιτάρια από το Κιλκίς και πάει λέγοντας. Η νέα σάλα συνδυάζει γκρίζους τοίχους, ξύλο, πέτρα και κάποιες κόκκινες πινελιές, την ανοιχτή κουζίνα τη βλέπεις με το που μπαίνεις στο χώρο, ενώ στο μπροστινό κομμάτι, της αυλής, τα παρτέρια έχουν σπαρθεί με κηπευτικά. Πήραν μαζί τους και το brunch, απαραίτητο… αξεσουάρ, που είχε καθιερωθεί στο προηγούμενο πόστο: επανέρχεται με τον καγιανά, τις πίτες και το αλά «Ανθός» μπέργκερ του κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
26/09/2022

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "α"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.