«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη

Σουβλάκια, λουκάνικα και γύρος στα… κύματα, σε ένα σύγχρονο στέκι καθημερινής κρεατοφαγίας με καλοκαιρινό πνεύμα.

«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη

Σουβλάκια, λουκάνικα και γύρος στα… κύματα, σε ένα μοντέρνο στέκι καθημερινής κρεατοφαγίας με καλοκαιρινό πνεύμα.

«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Τη μία από τις δύο παραλιακές έδρες του «Σουβlike» θα τη συναντήσετε στην άκρη της πιάτσας στο επάνω κομμάτι της Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη (η άλλη είναι στη Βάρκιζα). Αν στα Σπάτα, όπου πρωτοεμφανίστηκε αυτό το σουβλακο-κεντρικό μοντέρνο μαγαζί, το ντεκόρ είναι ταξιδιωτικό, στην προκειμένη είναι αναλόγως γουστόζικο μεν, σε τετ-α-τετ με το κύμα δε, με σπορτίφ σανίδες του σερφ στον τοίχο, λευκούς γλάρους αλά οριγκάμι και φωτιστικά-ψάθινα καπέλα, ενώ τα διαφορετικά επίπεδα βλέπουν –ανάμεσα στα πεύκα– απέναντι στη θάλασσα.Όσον αφορά τα τυλιχτά, οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι: με πίτες καλαμποκένιες, ολικής άλεσης και λεπτές λαδόπιτες, σε καλαμάκι, εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, θα βρείτε κι ένα σωστά ψημένο μοσχαρίσιο, ενώ και ο γύρος είναι ωραιότατος.

«Σουβlike» στη Βουλιαγμένη - εικόνα 2

Το λουκάνικο Τζουμαγιάς είναι πολύ νόστιμο και το «γιουσουφάκι» (τρία κεμπάπ, ήπια ως προς τα μπαχαρικά τους, με σος γιαουρτιού και πατάτες) πλούσιο. Οι χορτοφάγοι της παρέας μπορούν να κατευθυνθούν προς το σουβλάκι με ταλαγάνι ή χαλούμι και οι vegans σε αυτό με τα μανιτάρια. Στη σαλάτα με κινόα, ρόδι και βραστά καρότα η κινόα θέλει λιγότερο βράσιμο, θα κάνω like όμως στη σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια και τσαλαφούτι, που ήρθε καλοανακατεμένη, με σωστή δόση βινεγκρέτ. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα δεις πολλούς με το μπανιερό τους σε αυτό το «Σουβlike», αλλά είναι λύση και για casual φαγητό το βράδυ, σε ένα χώρο με ευχάριστο περιβάλλον και καθημερινή κουζίνα με καλά υλικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.