Δυο βραδιές με τον Nobu στον Αστέρα

Ένατο Νοbu Food Festival στις 5 & 6/8 στο «Matsuhisa Athens», με τον ίδιο τον ιάπωνα σεφ παρόντα και κοκτέιλ από τον Αλέξη Σιμωνίδη, Έλληνα World Class Bartender of the Year 2016.

Δυο βραδιές με τον Nobu στον Αστέρα

Αμέσως μετά από το Νοbu Festival της Μυκόνου, ο Nobuyuki Matsuhisa έρχεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης για το καθιερωμένο του ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό. Στο ένατο Nobu Food Festival που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου στο «Μatsuhisa Athens», μαζί με τον Ιάπωνα σεφ σας περιμένουν νέες Nobu styled συνταγές –τα πιάτα αυτά θα «τρέχουν» στο εστιατόριο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού–, αλλά και κοκτέιλ του πολύ ταλαντούχου Αλέξη Σιμωνίδη, νικητή του ελληνικού WorldClass Bartender of the Year 2016, που ετοιμάζεται για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Μαϊάμι.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.