Koκτεϊλικό τριήμερο στις Σπέτσες

Ο Δημήτρης Κιάκος, head bartender του «Τhe Gin Joint» θα βρίσκεται στις 29, 30 και 31/7 στο «Poseidonion Grand Hotel».

Koκτεϊλικό τριήμερο στις Σπέτσες

Ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης και head bartender του «Τhe Gin Joint» θα βρίσκεται στις 29, 30 και 31/7 στο «Poseidonion Grand Hotel» στις Σπέτσες. Μαζί με τον ταλαντούχο –και βραβευμένο– σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτη Μαρμαρινό επιφυλάσσει σε όσους κάνουν αυτό τον καιρό τις διακοπές τους στο νησί ενδιαφέρονται pairings και ειδικά μενού. Το πρόγραμμα του τριημέρου έχει ως εξής: την Παρασκευή κοκτέιλ και τάπας στο εξωτερικό μπαρ «Palmas On the Verandah», το Σάββατο ένα set menu παντρέματος κοκτέιλ-φαγητού στο εστιατόριο «Οn the Verandah» και την Κυριακή buffet brunch στη «Library Brasserie», με τα κοκτέιλ του και αυτό. Κρατήσεις στο 6957507267.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.