Jazzy Τετάρτη στο «By the Glass»

Tην Τετάρτη 27/7 ο Μάνος Αθανασιάδης και η Άννα Μπαλάσκα επιστρέφουν στο wine bar-bistrot του κέντρου για μια ακόμη βραδιά με κρασί, φαγητό και live jazz.

Jazzy Τετάρτη στο «By the Glass»

Tην Τετάρτη 27/7 ο Μάνος Αθανασιάδης και η Άννα Μπαλάσκα επιστρέφουν στο wine bar-bistrot του κέντρου για μια ακόμη βραδιά με κρασί, φαγητό και live jazz.

Jazzy Τετάρτη στο «By the Glass» - εικόνα 1

Aυτή την Τετάρτη 27/7 είτε διαλέξετε τα open air, κηροφώτιστα τραπέζια της πλατείας Ραλλούς Μάνου, πίσω από τη Ρώσικη Εκκλησία, είτε πιάσετε πόστο κουκλίστικη Στοά Ράλλη –το «By the glass» έχει δύο όψεις– θα χαλαρώσετε ακούγοντας τις jazz μελωδίες του πιανίστα Μάνο Αθανασιάδη και της τραγουδίστριας-performer Άννας Μπαλάσκα. Η wine list του «By the Glass» κρύβει πολλές ενδιαφέρουσες ετικέτες του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, πολλές δεκάδες από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι και μπορείτε κάλλιστα να τις συνοδεύσετε με κάποιο πλατό τυριών, αλλαντικών ή σολομού αλλά και με τις καλοκαιρινές προτάσεις της κουζίνας –στα πιάτα ημέρας αυτό τον καιρό «παίζουν» και πολλά θαλασσινά. Είναι δε καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καλοκαιρινά wine cocktails.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.