«Βy the glass»: μουσικόφιλη πανσέληνος να την πιεις στο ποτήρι

Την Τετάρτη 20/7, το wine bar πίσω από τη Ρώσικη εκκλησία χαζεύει το ολόγιομο φεγγάρι με κρασί, φαγητό και live jazz.

«Βy the glass»: μουσικόφιλη πανσέληνος να την πιεις στο ποτήρι

Την Τετάρτη 20/7, το wine bar πίσω από τη Ρώσικη εκκλησία θα χαζεύει το ολόγιομο φεγγάρι με κρασί, φαγητό και live jazz. Από τις 9.30 μ.μ., καθισμένοι στα τραπέζια της πλατείας και στη γνωστή, κουκλίστικη Στοά Ράλλη, θα χαλαρώσετε ακούγοντας τον πιανίστα Μάνο Αθανασιάδη και την τραγουδίστρια performer Άννα Μπαλάσκα. Η wine list της Φωτεινής Παντζιά κρύβει πολλές ενδιαφέρουσες ετικέτες του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, πολλές δεκάδες σερβίρονται και σε ποτήρι και μπορείτε κάλλιστα να τις συνοδεύσετε είτε με κάποιο πλατό τυριών, αλλαντικών ή σολομού είτε με τα καλοκαιρινά πιάτα της κουζίνας –στα πιάτα ημέρας αυτό τον καιρό «παίζουν» και πολλά θαλασσινά. Είναι δε καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καλοκαιρινά wine cocktails.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.