«Γαρμπή»: Ψάρι με ιστορία και φαντασία!

Προορισμός για εκλεκτή ψαροφαγία αξιώσεων στην αθηναϊκή ριβιέρα, το εστιατόριο «Γαρμπή» γράφει τη δική του ιστορία από το 1924 στο Καβούρι.

«Γαρμπή»: Ψάρι με ιστορία και φαντασία!

Προορισμός για εκλεκτή ψαροφαγία αξιώσεων στην αθηναϊκή ριβιέρα, το εστιατόριο «Γαρμπή» γράφει τη δική του ιστορία από το 1924 στο Καβούρι.

«Γαρμπή»: Ψάρι με ιστορία και φαντασία! - εικόνα 1

Η τρίτη γενιά της οικογένειας Γαρμπή υποδέχεται τους λάτρεις του φρέσκου ελληνικού ψαριού αποκλειστικά από τις θάλασσες της Λέρου, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση με σύγχρονο πνεύμα. Έτσι, στον ανανεωμένο χώρο με τα ξεκούραστα χρώματα, που γίνεται ακόμα πιο όμορφος την ώρα του ηλιοβασιλέματος, τα γαστρονομικά σενάρια είναι πολλά και ευφάνταστα. Μπορείτε να ξεκινήσετε, λ.χ., με τη μοντέρνα σαλάτα Superfood ή με μια κλασική Αθηναϊκή και να συνεχίσετε με τη σπεσιαλιτέ Γαρμπή (καλαμάρι, χταπόδι, μύδια, γαρίδες με σος εστραγκόν), ένα σεβίτσε από λαβράκι, καραβιδόψιχα και γαριδάκι συμιακό ή την περίφημη πίτα της κυρίας Ρόζας με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι.

Ως προς τα κυρίως, αν δεν επιλέξετε την οδό του μεγάλου ψαριού στα κάρβουνα, θα βρείτε πολλές προτάσεις με θαλασσινές πάστες και ριζότι, και κάποιες λύσεις για τους αμετανόητους κρεατοφάγους της παρέας. Από την καρυδόπιτα και τον μπακλαβά μέχρι την πάβλοβα με παγωτό μάνγκο, τα επιδόρπια κλείνουν ιδανικά το γεύμα.

Ηλίου 21 και Σελήνης, Καβούρι, 2108963480, 2108963460, www.garbi.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.