«Γαρμπή»: Ψάρι με ιστορία και φαντασία!

Προορισμός για εκλεκτή ψαροφαγία αξιώσεων στην αθηναϊκή ριβιέρα, το εστιατόριο «Γαρμπή» γράφει τη δική του ιστορία από το 1924 στο Καβούρι.

«Γαρμπή»: Ψάρι με ιστορία και φαντασία!

Προορισμός για εκλεκτή ψαροφαγία αξιώσεων στην αθηναϊκή ριβιέρα, το εστιατόριο «Γαρμπή» γράφει τη δική του ιστορία από το 1924 στο Καβούρι.

«Γαρμπή»: Ψάρι με ιστορία και φαντασία! - εικόνα 1

Η τρίτη γενιά της οικογένειας Γαρμπή υποδέχεται τους λάτρεις του φρέσκου ελληνικού ψαριού αποκλειστικά από τις θάλασσες της Λέρου, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση με σύγχρονο πνεύμα. Έτσι, στον ανανεωμένο χώρο με τα ξεκούραστα χρώματα, που γίνεται ακόμα πιο όμορφος την ώρα του ηλιοβασιλέματος, τα γαστρονομικά σενάρια είναι πολλά και ευφάνταστα. Μπορείτε να ξεκινήσετε, λ.χ., με τη μοντέρνα σαλάτα Superfood ή με μια κλασική Αθηναϊκή και να συνεχίσετε με τη σπεσιαλιτέ Γαρμπή (καλαμάρι, χταπόδι, μύδια, γαρίδες με σος εστραγκόν), ένα σεβίτσε από λαβράκι, καραβιδόψιχα και γαριδάκι συμιακό ή την περίφημη πίτα της κυρίας Ρόζας με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι.

Ως προς τα κυρίως, αν δεν επιλέξετε την οδό του μεγάλου ψαριού στα κάρβουνα, θα βρείτε πολλές προτάσεις με θαλασσινές πάστες και ριζότι, και κάποιες λύσεις για τους αμετανόητους κρεατοφάγους της παρέας. Από την καρυδόπιτα και τον μπακλαβά μέχρι την πάβλοβα με παγωτό μάνγκο, τα επιδόρπια κλείνουν ιδανικά το γεύμα.

Ηλίου 21 και Σελήνης, Καβούρι, 2108963480, 2108963460, www.garbi.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.